to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:12 | 14.02.2017

Πολιτική

Τι δεν μας είπαν τα κανάλια (Τρίτη 14/2)

Τα δελτία ειδήσεων μονοπώλησαν οι εξελίξεις στη διαπραγμάτευση και η επικείμενη έλευση Μοσκοβισί, η επίσκεψη Μητσοτάκη στο Βερολίνο, το αγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα, τα επεισόδια στη δίκη της Χρυσής Αυγής, η δολοφονία του ιερέα στο Γέρακα...


Υπήρξαν, όμως, όπως πάντα, και οι ειδήσεις που τα κανάλια είτε δεν... βλέπουν είτε περνούν στα ψιλά...


 

Στο «μικροσκόπιο» 1,3 εκατ. ΑΦΜ από τις λίστες - Καθ' οδόν τα «ραβασάκια»

"Κορυφαία επιλογή της κυβέρνησης η αναμέτρηση με τη διαφθορά και αυτό δεν γίνεται με λόγια αλλά με πράξεις" (αναλυτικά)


 

Στον «Μουστάκα» το ΣΕΠΕ μετά τη δημοσιοποίηση των «οδηγιών»-απειλών προς εργαζομένους

«Γενικότερα δουλεύουμε πολύ, μιλάμε λίγο», και στο τέλος «έξω υπάρχει ανεργία». Το περιεχόμενο των «οδηγιών» που έδινε στους εργαζόμενούς του το κατάστημα «Μουστάκας» και αποκαλύφθηκαν προ ημερών στα social media προκάλεσε και επίσκεψη των επιθεωρητών Εργασίας. Νάσος Ηλιόπουλος: «Όπου υπάρχουν καταγγελίες, η Επιθεώρηση Εργασίας θα προχωράει σε ελέγχους» (αναλυτικά)


 

Πρωτογενές πλεόνασμα 1,012 δισ. ευρώ τον Ιανουάριο

Πρωτογενές πλεόνασμα, ύψους 1,012 δισ. ευρώ, εμφάνισε ο κρατικός προϋπολογισμός, κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου του 2017, έναντι πλεονάσματος 1,003 δισ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2016 και στόχου για πλεόνασμα 670 εκατ. ευρώ. (αναλυτικά)


 

Πώς θα λειτουργεί ο Εθνικός Μηχανισμός Κοινωνικής Ένταξης και Συνοχής

Τον Εθνικό Μηχανισμό Κοινωνικής Ένταξης και Συνοχής παρουσίασε στη Βουλή και στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Περιφερειών η Θεανώ Φωτίου. Η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας ενημέρωσε τα μέλη της Επιτροπής για τη λειτουργία του συστήματος, μέσω του οποίου οι πολίτες θα μπορούν να ενημερώνονται άμεσα για τα επιδόματα των οποίων θα είναι δικαιούχοι. (αναλυτικά)


 

«Νεοφυής Επιχειρηματικότητα»: «Πράσινο φως» στη χρηματοδότηση 1.526 επενδυτικών σχεδίων

 Τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα Νεοφυής Επιχειρηματικότητα

Από τις 5.626 αιτήσεις που υποβλήθηκαν για χρηματοδότηση στη δράση «Νεοφυής Επιχειρηματικότητα» του ΕΣΠΑ, κρίθηκαν επιλέξιμα 1.526 επενδυτικά σχέδια. (αναλυτικά)

 
 


 

Αύξηση 0,3% σημείωσε το ΑΕΠ το δ' τρίμηνο του 2016 σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2015

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της ΕΛΣΤΑΤ για τους τριμηνιαίους εθνικούς λογαριασμούς, το ΑΕΠ μειώθηκε σε ετήσια βάση κατά 0,8% το α' τρίμηνο πέρυσι και κατά 0,5% το β' τρίμηνο, ενώ σημείωσε άνοδο 2,2% το γ' τρίμηνο και 0,3% το δ' τρίμηνο. (αναλυτικά)


 

"Ανοίγουν" μέχρι τα τέλη Απριλίου νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ 2014-20

Μέχρι τα τέλη Απριλίου θα ανοίξουν άλλα 2 "καθεστώτα" του νέου αναπτυξιακού νόμου (καινοτομίες και cluster) και άλλα 2 ακόμη μέχρι το τέλος Ιουνίου (ολοκληρωμένα χωρικά κλαδικά και funds). Ακόμη, σε σύντομο διάστημα θα εκδοθεί πρόσκληση για τη δράση «Ερευνώ - Δημιουργώ - Καινοτομώ» του ΕΣΠΑ 2014-20, βασικός στόχος της οποίας είναι η σύνδεση της έρευνας και της καινοτομίας με την επιχειρηματικότητα. (αναλυτικά)


 

Οριστικό τέλος στην ομηρία και ανασφάλεια χιλιάδων οικιστών σε όλη την Ελλάδα

Υπεγράφη, σήμερα Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017, από την υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, η απόφαση για τον καθορισμό ενιαίας τιμής μονάδας παραχώρησης στους δικαιούχους κατοικιών των οικισμών του τέως ΟΕΚ. (αναλυτικά)


 

Στο 15105 παρέχεται έγκυρη και δωρεάν ενημέρωση για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ανακοινώνει ότι, όσοι πολίτες θέλουν να ενημερωθούν τηλεφωνικά για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στις υπηρεσίες του Υπουργείου, στον αριθμό 15105, μέσω του οποίου προσφέρεται έγκυρη και δωρεάν ενημέρωση. (αναλυτικά)


 

ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκαν οι πίνακες κατάταξης ανέργων για 24.251 θέσεις πλήρους απασχόλησης

Αναρτήθηκαν σήμερα Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017 στη διαδικτυακή πύλη του Οργανισμού, στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε όλους τους Δήμους της χώρας, για 24.251 θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης. (αναλυτικά)


 

ΦΑΓΑΝΕ: από τις αρβύλες, από τις φανέλες, από τα τζάκετ, από τους πάτους...

Σήμερα είναι η πρώτη φορά που η Εφημερίδα των Συντακτών φέρνει στο φως αποκαλυπτικές πληροφορίες, καταγγελίες και ενδείξεις για τη δράση ενός εκτεταμένου και καλά δικτυωμένου κυκλώματος, που εμφανίζεται να πρωταγωνιστεί εδώ και πολλά χρόνια στο μεγάλο κόλπο των προμηθειών ένδυσης και υπόδησης στον Στρατό. (αναλυτικά)

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)