to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:23 | 07.06.2017

Πολιτική

Τι δεν μας είπαν τα κανάλια (Τετάρτη 7/6)

Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων δηλώσεις και αναλύσεις για το ελληνικό χρέος ενόψει Eurogroup, οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών στο πολιτικό μνημόσυνο για τον Κων. Μητσοτάκη στη Βουλή...


Υπήρξαν, όμως, όπως πάντα, και οι ειδήσεις που τα κανάλια είτε δεν... βλέπουν είτε περνούν στα ψιλά...


 

Αύξηση-ρεκόρ της μισθωτής απασχόλησης τον Μάιο

«Χωρίς θριαμβολογίες, συνεχίζουμε την προσπάθεια με σχέδιο και επιμονή», δηλώνει η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου. (αναλυτικά)


 

Συνολική και καθαρή λύση για τη ρύθμιση του ελληνικού χρέους και την ενίσχυση της ανάπτυξης

Η κυβέρνηση εξακολουθεί να εργάζεται για μία συνολική και καθαρή λύση, τόνισε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών. (αναλυτικά)


 

Αποσύρθηκε η τροποποίηση του 187 και 187Α «περί εγκληματικών οργανώσεων και τρομοκρατίας»

Αποσύρθηκε η τροποποίηση του άρθρου 187 και 187Α «περί εγκληματικής οργάνωσης» του Ποινικού Κώδικα που περιλαμβανόταν στο πρόσφατο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης το οποίο βρίσκεται στη διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης. (αναλυτικά)


 

Η σύμπλευση ΝΔ - Χρυσής Αυγής για το ΕΑΤ-ΕΣΑ «καταγράφεται στην ιστορική συνείδηση»

Τροπολογία με την οποία προτείνουν, τα κτίρια του πρώην στρατοδικείου ΕΑΤ-ΕΣΑ στο Πάρκο Ελευθερίας να μεταβιβαστούν κατά κυριότητα στην Περιφέρεια Αττικής, κατέθεσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός, Γεράσιμος Μπαλαούρας και Τριαντάφυλλος Μηταφίδης στο φορολογικό νομοσχέδιο - Η τροπολογία έγινε δεκτή χτες κατά πλειοψηφία, ενώ καταψήφισαν ΝΔ και Χρυσή Αυγή. (αναλυτικά)


 

Νέα δικαστική έρευνα για τον Γιάννο Παπαντωνίου - Στο μικροσκόπιο το ακίνητο της Σύρου

Στο μικροσκόπιο το ακίνητο της Σύρου... (αναλυτικά)


 

Φορολογικά κίνητρα και απαλλαγές για την ίδρυση ενεργειακών Κοινοτήτων

Τι προβλέπει το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας που τέθηκε σήμερα σε δημόσια διαβούλευση. (αναλυτικά)


 

ΟΟΣΑ: Αναγκαία η πρόσθετη ελάφρυνση του ελληνικού χρέους - Ενθαρρυντικά σημάδια για την ελληνική οικονομία

Ρυθμό ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας 1,1% φέτος και 2,5% το 2018 προβλέπει ο ΟΟΣΑ στην εξαμηνιαία έκθεση για τις προοπτικές της παγκόσμιας οικονομίας (Economic Outlook), ενώ εκτιμά ότι το πρωτογενές δημοσιονομικό πλεόνασμα θα μειωθεί από το 3,8% του ΑΕΠ που ανήλθε πέρυσι, αλλά θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα, πάνω από το 2,5% του ΑΕΠ φέτος και το επόμενο έτος. (αναλυτικά)


 

ΕΡΤ: Οι υπό παραχώρηση άδειες ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών δεν μπορεί να ξεπεράσουν τις έξι

«Ακόμη κι αν ληφθούν υπόψη όλες οι εξελίξεις (νέες τεχνολογίες, διάθεση δεύτερου ψηφιακού μερίσματος, διεθνής συντονισμός), το συνολικό πλήθος των υπό παραχώρηση αδειών ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών σε όλους τους διαθέσιμους πολυπλέκτες δεν μπορεί να ξεπεράσει τις έξι» επισήμανεη ΕΡΤ στη χτεσινή συνεδρίαση του ΕΣΡ. (αναλυτικά)


 

Εργαστήρι ενεργοποίησης ανέργων στο Νομό Αττικής από τον ΟΑΕΔ

Μέσω του Εργαστηρίου θα παρασχεθεί στους συμμετέχοντες ολοκληρωμένη βιωματική πληροφόρηση σχετικά με τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που υλοποιούνται από τον Οργανισμό (Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Συμβουλευτική των Τεχνικών Αναζήτησης Εργασίας, Συμβουλευτική Ανάληψης Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών). (αναλυτικά)


 

Οδηγός Ελέγχου Ιδιωτικών Επενδύσεων για τη συστηματοποίηση των διαδικασιών επενδύσεων που υπάγονται σε αναπτυξιακούς νόμους

Όπως σημειώνει ο κ. Λαμπριανίδης: «Με την αξιέπαινη συμβολή της υπηρεσίας και ιδίως της ομάδας σύνταξης του Οδηγού, καλύπτεται το τεράστιο κενό των 20 χρόνων που μεσολάβησαν από την προηγούμενη έκδοσή του, το μακρινό 1997, και αντιμετωπίζονται οι δυσλειτουργίες από τη χρήση ενός ξεπερασμένου και πάντως μη επικαιροποιημένου οδηγού. (αναλυτικά)

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)