to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:12 | 15.03.2017

Πολιτική

Τι δεν μας είπαν τα κανάλια (Τετάρτη 15/3)

Τα δελτία ειδήσεων απασχόλησε οι εκλογές στην Ολλανδία, οι προκλήσεις Ερντογάν, η πορεία της διαπραγμάτευσης...


Υπήρξαν, όμως, όπως πάντα, και οι ειδήσεις που τα κανάλια είτε δεν... βλέπουν είτε περνούν στα ψιλά...


 

Διά στόματος Μοσκοβισί: «Η Κομισιόν στηρίζει την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων στην Ελλάδα»

«Η Ελλάδα είναι σε καλό δρόμο. Υπάρχει σημαντική πρόοδος για την τεχνική συμφωνία. Κανείς δεν θέλει ένα 4ο πρόγραμμα». (αναλυτικά)


 

Εφορία: Κερδισμένοι 9 στους 10 ελεύθερους επαγγελματίες

Κερδισμένοι φέτος θα είναι εννέα στους δέκα ελεύθερους επαγγελματίες. Θα φορολογηθούν με την ενιαία για όλους κλίμακα μισθωτών και συνταξιούχων – χωρίς αφορολόγητο βέβαια-, που είναι ωστόσο ευνοϊκότερη για τα πιο χαμηλά εισοδήματα. (αναλυτικά)


 

Υπ. Προστασίας του Πολίτη: Ανυπόστατοι οι ισχυρισμοί περί μεταφοράς των προσφύγων στην Ομόνοια

Η απάντηση του υπουργείου σε δημοσιεύματα της εφημερίδας «Καθημερινή» και της «Εφημερίδας των Συντακτών» που αναφέρουν ότι πρόσφυγες μετά την εκκένωση κτιρίου στο κέντρο της Αθήνας μεταφέρθηκαν με μέριμνα της Ελληνικής Αστυνομίας στην πλατεία Ομονοίας. (αναλυτικά)


 

«Είναι πολλά τα λεφτά»: Ολοκληρώνεται η έρευνα της Εισαγγελίας Διαφθοράς για τη μεγάλη υπόθεση των αρμάτων Leopard

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η τελευταία έρευνα της Εισαγγελίας Διαφθοράς, για τη μεγάλη υπόθεση της προμήθειας των αρμάτων μάχης «Λέοπαρντ», μία από τις πλέον «ακριβές» αγορές του ελληνικού Δημοσίου που απασχολεί τη Δικαιοσύνη, εδώ και πολλά χρόνια, καθώς έχουν εντοπιστεί ισχυρές ενδείξεις για τεράστιες «μίζες» που διακινήθηκαν τόσο για την κύρια σύμβαση αγοράς όσο και για τη σύμβαση των αντισταθμιστικών ωφελημάτων. (αναλυτικά)


 

«Νόμος που περιμένει όλη η κοινωνία»

Είναι ένας νόμος που περιμένει ολόκληρη η κοινωνία δήλωσε στο ΑΠΕ ΜΠΕ η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, σχετικά με τη νομοθετική πρωτοβουλία για την υιοθεσία και αναδοχή που αναμένεται. (αναλυτικά)


 

Τα επόμενα βήματα για τη θεσμική θωράκιση απέναντι στα φαινόμενα διαφθοράς

Τα επόμενα βήματα για τη θεσμική θωράκιση της χώρας απέναντι στα φαινόμενα διαφθοράς περιγράφει σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή, ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. (αναλυτικά)


 

«Αμαρτωλή» σύμβαση με την υπογραφή του Γιάννου, στην εφημερίδα «Ειδήσεις»

Με τίτλο: "«Αμαρτωλή» σύμβαση με την υπογραφή του Γιάννου!", κυκλοφορεί σήμερα η νέα καθημερινή εφημερίδα «Ειδήσεις» του Real Group, με την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου. (αναλυτικά)


 

Πρόγραμμα 5,2 εκατ. ευρώ για την προώθηση του ελληνικού κρασιού

Πρόγραμμα 5,2 εκατ. ευρώ για την προώθηση του ελληνικού κρασιού στις διεθνείς αγορές υπέγραψε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου. (αναλυτικά)


 

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης: Εγκρίθηκε η πληρωμή Μαρτίου σε 142.087 δικαιούχους

Εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης, συνολικού ποσού 31.014.459,76 ευρώ, για την πληρωμή μηνός Μαρτίου σε 142.087 δικαιούχους του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ), σύμφωνα με απόφαση την οποία υπογράφει η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου. (αναλυτικά)


 

Βενιζέλειο Νοσοκομείο: 12,7 εκατ. ευρώ για την κατασκευή νέων πτερύγων

Υπογράφηκε σήμερα η σύμβαση έργου για την «Κατασκευή νέων πτερύγων στο γενικό νοσοκομείο Ηρακλείου «Βενιζέλειο-Πανάνειο» 3ο υποέργο «Ανέγερση νέων πτερύγων» από τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπιδη Κουκιαδάκη. (αναλυτικά)


 

Μετοχές της εφημερίδας “Μακεδονία” αντί για μισθούς!

Η αυθαιρεσία στο συγκρότημα της Μακεδονίας συνεχίζεται. (αναλυτικά)


 

Παραγγελία δίωξης για κακουργηματική απιστία κατά Πανταλάκη για την «αμαρτωλή» Αγροτική Τράπεζα

Το αδίκημα αφορά σε οικονομική ζημία, ύψους 10 εκ. ευρώ που φέρεται να προκάλεσαν στην «Αγροτική Ασφαλιστική ΑΕ» (θυγατρική της ΑΤΕ), κατά την άσκηση των καθηκόντων τους ως εκτελεστικά μέλη του Δ.Σ., τόσο ο Θεόδωρος Πανταλάκης, όσο και οι Κων/νος Φιλίππου και Ιορδάνης Χατζηιωσήφ, για τους οποίους έχει επίσης παραγγελθεί η άσκηση ποινικής δίωξης. (αναλυτικά)


 

Σώρρας και άλλοι 7 κλήθηκαν ως ύποπτοι για βαριά αδικήματα από την Εισαγγελία

Η έρευνα αφορά όλα τα σκέλη της δράσης του Αρτέμη Σώρρα και του πολιτικού φορέα του, "Ελλήνων Συνέλευσις". (αναλυτικά)


 

Ν. Ηλιόπουλος: Περισσότεροι από 30 έλεγχοι και επανέλεγχοι στο μετρό της Θεσσαλονίκης το 2016

Διέψευσε μιλώντας Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης, ο ειδικός γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, Νάσος Ηλιόπουλος δήλωση που του αποδόθηκε και κυκλοφόρησε ευρέως σήμερα, σύμφωνα με την οποία «το δυστύχημα στο μετρό Θεσσαλονίκης οφείλεται στις μνημονιακές υποχρεώσεις της χώρας». (αναλυτικά)


 

Στις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης τα αιτήματα άδειας διαμονής για τους μετανάστες από τον Απρίλιο

Η αρμοδιότητα παραλαβής και εξέτασης των συγκεκριμένων αιτήσεων, μεταφέρεται στις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για να μειωθεί ο χρόνος εξέτασης του αιτήματος. (αναλυτικά)


 

Θεσπίζεται κώδικας δεοντολογίας για το ηλεκτρονικό εμπόριο

Ως ημέρα «σταθμός» για τους Έλληνες καταναλωτές θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομίας, καθώς για πρώτη φορά θεσπίζεται στη χώρα μας ένα οργανωμένο πλαίσιο προστασίας των δικαιωμάτων τους αναφορικά με τις συναλλαγές τους στο διαδίκτυο. (αναλυτικά)


 

Στ. Κοντονής: Δημιουργία δύο πρωτοδικείων στην Αττική για τη λήξη των χρόνιων δικαστικών εκκρεμοτήτων

Για τα προβλήματα στην απονομή της Δικαιοσύνης και για την αποσυμφόρηση των φυλακών, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Σταύρος Κοντονής. (αναλυτικά)

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)