to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:19 | 02.03.2017

Πολιτική

Τι δεν μας είπαν τα κανάλια (Πέμπτη 2/3)

Τα δελτία ειδήσεων απασχόλησε κυρίως η διαπράτευση με τους θεσμούς, οι δηλώσεις Τζανακόπουλου, οι δηλώσεις Μεϊμαράκη, το αστυνομικό δελτίο...


Υπήρξαν, όμως, όπως πάντα, και οι ειδήσεις που τα κανάλια είτε δεν... βλέπουν είτε περνούν στα ψιλά...


 

Δημ. Τζανακόπουλος: Καμία συζήτηση για εφαρμογή των μέτρων από το 2018

Το 2017, με δεδομένη πλέον την πορεία για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, θα παρουσιάσει ακόμη θετικότερα αποτελέσματα από το 2016, τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών. (αναλυτικά)


 

Αναθεώρηση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης: Καθιέρωση της απλής αναλογικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα το πόρισμα της Επιτροπής για την αναθεώρηση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης - Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης και ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου, Κώστας Πουλάκης, παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στο Υπουργείο Εσωτερικών. (αναλυτικά)


 

«Οι δηλώσεις Άδ. Γεωργιάδη στο CNBC είναι απαράδεκτες, προκλητικές και δυσφημούν τη χώρα»

Οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνη Γεωργιάδη, στο διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο CNBC είναι απαράδεκτες, προκλητικές και δυσφημούν τη χώρα, σχολιάζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. (αναλυτικά)


 

Ν.Δ. για δηλώσεις Μεϊμαράκη: Δεν είναι αυτό που νομίζετε...

Πηγές της ΝΔ μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανέφεραν πως «ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης μας ενημέρωσε, πως τα όσα είπε αναφέρονταν σε δηλώσεις του Μάκη Βορίδη και αφορούσαν το 2015 και την τότε στάση της ΝΔ στη Βουλή, και δεν είχαν καμία σχέση με τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του».

Νωρίτερα είχε βγάλει τη γραμμή - ποιος άλλος;- ο ΣΚΑΪ:


 

Νομοσχέδιο για την ψυχική υγεία: Για βαθιά ριζοσπαστική τομή κάνει λόγο η κυβέρνηση

Με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας να κάνει λόγο για βαθειά μεταρρυθμιστική τομή και την αντιπολίτευση να εκφράζει θετικές απόψεις για ορισμένες διατάξεις, αλλά και επιφυλάξεις, ενστάσεις ή διαφωνίες επί της αρχής του, ολοκληρώθηκε στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, η πρώτη συζήτηση του νομοσχεδίου για την διοικητική οργάνωση των υπηρεσιών ψυχικής υγείας, τα κέντρα εμπειρογνωμοσύνης σπάνιων και πολύπλοκων νοσημάτων και άλλες διατάξεις. (αναλυτικά)


 

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος: Παρατείνεται η διαβούλευση του ν/σ για την ανάπτυξη του οπτικοακουστικού τομέα

Παρατείνεται, λόγω συνεχιζόμενης εκδήλωσης ενδιαφέροντος και συμμετοχής, μέχρι την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017 και ώρα 14.00 η διαβούλευση της νομοθετικής πρωτοβουλίας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης. (αναλυτικά)


 

Αναβαθμίζονται οι υπηρεσίες στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής και εγκαταλείπεται η λογική του ασύλου

Μετά από χρόνια συστηματική απαξίωση, το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής (ΨΝΑ) «γυρίζει σελίδα» και αναπτύσσεται, δίνοντας έμφαση στα δικαιώματα ασθενών και εργαζομένων και στη βελτίωση των υπηρεσιών ψυχικής υγείας. (αναλυτικά)


 

Υπ. Εργασίας: Βάζουμε τέλος στην πολύχρονη ομηρία και ανασφάλεια χιλιάδων οικιστών

Σε εφαρμογή της Απόφασης της Υπουργού Εργασίας για τον τρόπο υπολογισμού της ενιαίας τιμής παραχώρησης ακινήτων των οικισμών του τέως ΟΕΚ- ΟΕΕ (νυν ΟΑΕΔ), ορίστηκε χθες από τον ΟΑΕΔ το ύψος της τιμής παραχώρησης στο ποσό των 304,41 €/τ.μ. (αναλυτικά)


 

Aποζημιώσεις ύψους 11,8 εκατ. ευρώ θα καταβάλει αύριο ο ΕΛΓΑ σε 7.379 αγρότες

Αποζημιώσεις ύψους 11.770.958 ευρώ θα καταβάλει αύριο ο ΕΛ.Γ.Α. σε 7.379 δικαιούχους παραγωγούς των οποίων η φυτική παραγωγή ή το ζωικό κεφάλαιο ζημιώθηκε από διάφορα καλυπτόμενα ασφαλιστικά αίτια κυρίως μέσα στο 2016. (αναλυτικά)


 

Πάτρα: Επιτέλους ανοίγει την Παρασκευή το πολυώροφο του Νοσοκομείου Αγ. Ανδρέας

Σχεδόν εννέα χρόνια μετά την εκκένωσή του το καλοκαίρι του 2008 λόγω των φθορών που υπέστη από τον σεισμό το πολυώροφο κτίριο του Νοσοκομείου της Πάτρας «Ο Άγιος Ανδρέας» ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για να υποδεχθεί ασθενείς. (αναλυτικά)


 

Η ΠΟΕ - ΟΤΑ καταγγέλλει ως «χρυσαυγίτικη» μια συνδικαλιστική παράταξη

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί τους εργαζόμενους του Δήμου Θεσσαλονίκης, «να θέσουν στο περιθώριο όπου ανήκει κάθε προσπάθεια νομιμοποίησης της Χρυσής Αυγής στο πλαίσιο της λειτουργίας του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Θεσσαλονίκης». (αναλυτικά)


 

Σε μεγάλο νικητή της φετινής τουριστικής περιόδου εξελίσσεται η Ελλάδα

Σύμφωνα με τη μεγαλύτερη εταιρεία έρευνας αγοράς της Γερμανίας, την Gesellschaft für Konsumforschung (GfK), η Ελλάδα θα μπορούσε να αναδειχθεί στον μεγάλο νικητή μεταξύ των τουριστικών προορισμών τους οποίους επιλέγουν οι Γερμανοί για το 2017. (αναλυτικά)

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)