to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:02 | 24.03.2017

Πολιτική

Τι δεν μας είπαν τα κανάλια (Παρασκευή 24/3)

Τα δελτία ειδήσεων απασχόλησαν η παραίτηση Ράικου, η επιστολή Τσίπρα για τα εργασιακά, η διαπραγμάτευση, ο Σώρρας, το αστυνομικό δελτίο...


Υπήρξαν, όμως, όπως πάντα, και οι ειδήσεις που τα κανάλια είτε δεν... βλέπουν είτε περνούν στα ψιλά...


 

Από τη Ρώμη η Αθήνα ξαναβάζει το «ευρωπαϊκό κοινωνικό κεκτημένο» στην ατζέντα της ΕΕ

Ευρωπαίοι ηγέτες τάσσονται ο ένας μετά τον άλλον υπέρ της προστασίας του Ευρωπαϊκού κεκτημένου, σε συνέχεια της επιστολής του Αλέξη Τσίπρα. Όπως τονίζουν πηγές της κυβέρνησης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αναμένονται κι άλλες παρόμοιες δηλώσεις έως την υιοθέτηση της Διακήρυξης της Ρώμης. (αναλυτικά)

 


 

Κίνητρα, προκειμένου οι εργαζόμενοι να καταγγέλλουν στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας τις παραβάσεις

Σχετικά με τις πρόσφατες καταγγελίες για κουπόνια έναντι μισθού, ο κ. Ηλιόπουλος τονίζει ότι εκπονείται ένα κοινό σχέδιο δράσης, μαζί με το ΣΔΟΕ και την οικονομική αστυνομία, ώστε οι απαραίτητοι έλεγχοι να είναι αποτελεσματικοί. (αναλυτικά)



 

Παραδόθηκε ο «πανόπτης»: «Η κοινωνία περιμένει από το ΕΣΡ να επιτελέσει το ελεγκτικό του έργο» τόνισε ο Ν. Παππάς

Νίκος Παππάς: «Σήμερα είχαμε μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση με το ΕΣΡ με αφορμή την παράδοση της πλατφόρμας Παρακολούθησης και Αναζήτησης των Ραδιοτηλεοπτικών Προγραμμάτων. Το νέο λειτουργικό και εύχρηστο εργαλείο έρχεται να καλύψει τις ανάγκες της Ανεξάρτητης Αρχής και να αντικαταστήσει το προηγούμενο αναποτελεσματικό και παράλογα ακριβό σύστημα. Πλέον, η κοινωνία περιμένει από το ΕΣΡ να επιτελέσει το ελεγκτικό του έργο». (αναλυτικά)


 

Κύκλοι του ΠτΒ απαντούν στις καταγγελίες Ψαριανού περί «μονταζιέρας»

"Δεν υπάρχει καμία αιτίαση για αλλοίωση του περιεχομένου που είδε το φως της δημοσιότητας". Υπενθυμίζεται ότι με αφορμή δημοσιεύματα περί μετατροπής των εργασιακών σχέσεων μετακλητών υπαλλήλων της Βουλής σε αορίστου χρόνου η  Επιτροπή Κανονισμού της Βουλής συνεδρίασε χθες κεκλεισμένων των θυρών, κατά την οποία βουλευτές της αντιπολίτευσης έκαναν λόγο για λαϊκισμό. (αναλυτικά)



 

Υπέρβαση του στόχου: Πλεόνασμα 2,13 δισ. ευρώ για το πρώτο δίμηνο του 2017

Το πρωτογενές αποτέλεσμα διαμορφώθηκε σε πλεόνασμα ύψους 2.135 εκατ. ευρώ, έναντι πρωτογενούς πλεονάσματος 2.853 εκατ. ευρώ για την ίδια περίοδο το 2016 και στόχου για πρωτογενές πλεόνασμα 864 εκατ. ευρώ. (αναλυτικά)

 


 

ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκε ο οριστικός πίνακας κατάταξης ανέργων για 24.251 θέσεις σε όλους τους δήμους

Αναρτήθηκαν σήμερα, 24 Μαρτίου 2017, στο www.oaed.gr στο «Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα για όλους τους Δήμους της χώρας για 24.251 θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης», οι πίνακες Επιτυχόντων, Επιλαχόντων και Αποκλειομένων. (αναλυτικά)


 

Στ. Κοντονής: Δημιουργία Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στο σωφρονιστικό κατάστημα Κέρκυρας

Τη δημιουργία Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στις φυλακές της Κέρκυρας, που ψηφίστηκε ομόφωνα στο πρόσφατο περιφερειακό συμβούλιο, ανακοίνωσε από την Κέρκυρα ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, μετά το πέρας της επισκέψεως του στο σωφρονιστικό κατάστημα. (αναλυτικά)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)