to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:22 | 28.02.2017

Πολιτική

Τι δεν μας είπαν τα κανάλια (Τρίτη 28/2)

Τα δελτία ειδήσεων απασχόλησε κυρίως η έναρξη των διαπραγματεύσεν με τους θεσμούς και το τραγικό τροχαίο στην Αθηνών - Λαμίας...


Υπήρξαν, όμως, όπως πάντα, και οι ειδήσεις που τα κανάλια είτε δεν... βλέπουν είτε περνούν στα ψιλά...



 

Ευ. Τσακαλώτος: Διαπραγματευτήκαμε στη βάση των αρχών μας - Η καθυστέρηση οφείλεται στις διαφορές μεταξύ των δανειστών

Αισιόδοξος πως Αθήνα και δανειστές θα έχουν καταλήξει σε συμφωνία έως το επόμενο Eurogroup, εμφανίστηκε ο υπουργός Οικονομικών κατά την επίσημη ενημέρωση της Βουλής για τα αποτελέσματα της πρόσφατης συνεδρίασης των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης. (αναλυτικά)


 

Κομβικό το 2017 για τη διαχείριση των απορριμμάτων: Η επιστολή της Ρ. Δούρου στους δημάρχους της Αττικής

Τα βασικά σημεία από την επιστολή της Περιφερειάρχη Αττικής προς τους 66 Δημάρχους της Αττικής για την υλοποίηση του νέου ΠΕΣΔΑ ο οποίος «έχει στόχο να μπει τέλος στο πλήρως αποτυχημένο μοντέλο του μοναδικού χώρου διάθεσης μέσα από ανοικτές διαδικασίες κοινωνικής διαβούλευσης». (αναλυτικά)


 

Υποχρεωτικά μαθήματα Κυκλοφοριακής Αγωγής και Οδικής Ασφάλειας στα σχολεία

Το υπουργείο Μεταφορών σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας, προχωρά στη διαδικασία ένταξης υποχρεωτικών μαθημάτων Κυκλοφοριακής Αγωγής και Οδικής Ασφάλειας, στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση της χώρας. (αναλυτικά)


 

Ήττα Καμίνη: Ακυρώθηκε η απόφαση για τη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής ακύρωσε την απόφαση του Δήμου Αθηναίων, με την οποία η διαχείριση της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης, που ανακατασκευάστηκε με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ, είχε παραχωρηθεί δωρεάν για εκμετάλλευση στην ομάδα του Impact Hub Athens. (αναλυτικά)


 

Η χώρα μας έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες να σχεδιάσει το μέλλον

«Η χώρα μας έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες να σχεδιάσει το μέλλον» επισήμανε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης Νίκος Παππάς που επισκέφτηκε το ελληνικό περίπτερο της διεθνούς έκθεσης ψηφιακών επικοινωνιών Mobile World Congress. (αναλυτικά)


 

Ενισχύσεις 280.000 ευρώ για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ανταποκρινόμενος στα αιτήματα Δήμων της χώρας, ενέκρινε τις παρακάτω επιχορηγήσεις συνολικού ύψους 280.000 ευρώ, αποκλειστικά για τη χρηματοδότηση των αναγκαίων ενεργειών αποκατάστασης των δικτύων ύδρευσης, για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας, με χρέωση του αντίστοιχου λογαριασμού του ΥΠΕΣ, που τηρείται στο  Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για αυτούς τους λόγους. (αναλυτικά)


 

Έπιασαν δουλειά οι εισαγγελικές αρχές για το σκάνδαλο των 3,3 εκατ. ευρώ στην ΕΠΟ

Το δρόμο της δικαιοσύνης έχει πάρει η υπόθεση του Travel Plan που δημιούργησε οικονομικό άνοιγμα 3,37 εκατ. ευρώ στην ΕΠΟ και αποκάλυψε το Documento. (αναλυτικά)


 

Κακουργηματικές πράξεις για ΑΕΠΙ

Κακουργηματικές και πλημμέληματικές πράξεις περιλαμβάνει, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της “Αυγής”, η προκαταρκτική εξέταση που διενεργεί η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών μετά την κοινοποίηση του πορίσματος διαχειριστικού ελέγχου στην ΑΕΠΙ. (αναλυτικά)


 

Γηροκομείο Αθηνών: Ευθύνες για την καθυστέρηση εξυγίανσης

Παρά τις προσπάθειες των μελών της προσωρινής διοίκησης αλλά και του σωματείου εργαζομένων στο Γηροκομείο Αθηνών η θητεία της λήγει με απόφαση Καμίνη και μέχρι τις 26 Μαρτίου θα έχει γίνει η Γενική Συνέλευση και η εκλογή της νέας 11μελούς διοίκησης. (αναλυτικά)


 

Η εγκληματική παραπληροφόρηση των εγχώριων αντιεμβολιαστικών ομάδων

Το φαινόμενο της άρνησης εμβολιασμών είναι υπαρκτό και στην Ελλάδα και διακινείται -κυρίως- μέσω ομάδων στα κοινωνικά δίκτυα. (αναλυτικά)


 

ΕΛΠΕ: Συλλογική Σύμβαση Εργασίας υπέγραψε η διοίκηση με τους εργαζομένους - Ιστορικό ρεκόρ κερδοφορίας το 2016

Σε περιβάλλον εργασιακής ειρήνης θα λειτουργήσουν τα Ελληνικά Πετρέλαια κατά την επόμενη τριετία, μετά την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας που εγκρίθηκε με συντριπτική πλειοψηφία (94,3 %) από τη γενική συνέλευση των εργαζομένων στην εταιρία. (αναλυτικά)


 

Γερμανική Ομοσπονδία Τουρισμού: Εκρηκτική αύξηση κρατήσεων για την Ελλάδα

«Εκρηκτική είναι ή αύξηση των κρατήσεων για την Ελλάδα» είπε ο Τόρστεν Σέφερ, εκπρόσωπος της Γερμανικής Ομοσπονδίας Τουρισμού (DRV) στην εφημερίδα Rhein-Neckar-Zeitung. (αναλυτικά)


 

ΔΕΗ: Παράταση έως 3 Μαρτίου για τις 36 δόσεις

Η ΔΕΗ παρατείνει την προθεσμία ένταξης στο Πρόγραμμα «Δεύτερη Ευκαιρία» έως την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017. Η αρχική προθεσμία έληγε σήμερα. (αναλυτικά)


 

Υπ. Παιδείας για τη δίκη της Ελισάβετ Παπαδοπούλου: Είμαστε ενάντια στην ποινικοποίηση της έκφρασης γνώμης στην εκπαιδευτική κοινότητα

Δίπλα στην εκπαιδευτικό Ελισάβετ Παπαδοπούλου στέκεται το Υπουργείο Παιδείας με ανακοίνωσή του. (αναλυτικά)


 

Τοποθετήθηκε γιατρός στο ιατρείο των Λειψών

Με οπλίτη γιατρό στελεχώθηκε το περιφερειακό ιατρείο Λειψών γεγονός που θα συμβάλλει σημαντικά στην αντιμετώπιση των θεμάτων υγείας του νησιού. Για την εξέλιξη αυτή, ο δήμαρχος Λειψών Φώτης Μάγγος ευχαριστεί ιδιαίτερα τον αναπληρωτή υπουργό 'Αμυνας Δ. Βίτσα και γενικά τις πολιτικές ηγεσίες των υπουργείων Άμυνας και Υγείας. (αναλυτικά)


 

Πιλοτικό πρόγραμμα ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης πολιτών απο την Περιφέρεια Αττικής

Πιλοτικό πρόγραμμα που θα δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να εξυπηρετούνται ηλεκτρονικά για περισσότερες από 40 περιπτώσεις (έκδοση δικαιολογητικών, πιστοποιητικών κλπ) πρόκειται να θέσει σε εφαρμογή η Περιφέρεια Αττικής, που συμμετέχει και υποστηρίζει την ελληνική αποστολή στη μεγαλύτερη έκθεση ψηφιακών επικοινωνιών και τεχνολογίων διεθνώς, στο Mobile World Congress που πραγματοποιείται στη Βαρκελώνη. (αναλυτικά)


 

ΟΙΕΛΕ: Μαθητές-φαντάσματα σε μεγάλο ιδιωτικό σχολείο της επαρχίας

Σύμφωνα με την καταγγελία που δίνει στη δημοσιότητα η ΟΙΕΛΕ, μεγάλο ιδιωτικό σχολείο της επαρχίας έχει μαθητές-φαντάσματα που δεν εμφανίζονται ποτέ για μάθημα. (αναλυτικά)

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)