to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:00 | 27.03.2017

Πολιτική

Τι δεν μας είπαν τα κανάλια (Δευτέρα 27/3)

Τα δελτία ειδήσεων απασχόλησαν τα εγκαίνια του μουσείου «Νίκος Μπελογιάννης» στην Αμαλιάδα, η διαπραγμάτευση, το αστυνομικό δελτίο, η νίκη του CDU της Άγγελας Μέρκελ στο κρατίδιο Ζάαρλαντ...


Υπήρξαν, όμως, όπως πάντα, και οι ειδήσεις που τα κανάλια είτε δεν... βλέπουν είτε περνούν στα ψιλά...


 

Ονόματα πρώην υπουργών στη δικογραφία για το «Ερρίκος Ντυνάν»

Στον πρόεδρο της Βουλής διαβίβασε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής τη δικογραφία για την υπόθεση του Ερρίκος Ντυνάν. (αναλυτικά)


 

Νέα προγράμματα ενισχύσεων για επενδύσεις στον τουρισμό από το καλοκαίρι

Νέα προγράμματα ενισχύσεων, ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ, για επενδύσεις στον τουρισμό αναμένεται να "ανοίξουν" μέχρι τον Ιούνιο στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα Τουρισμού, Γιώργο Τζιάλλα. (αναλυτικά)


 

Οι 20 μεγαλύτερες ευρωπαϊκές τράπεζες δηλώνουν το 26% των κερδών τους σε φορολογικούς παραδείσους

Πιο συγκεκριμένα οι τράπεζες αυτές δήλωσαν 25 δισεκ. το 2015, αλλά μόνο το 12% του κύκλου εργασιών τους και το 7% των υπαλλήλων τους, κάτι που συνιστά μια «οφθαλμοφανή αναντιστοιχία». (αναλυτικά)


 

Νομοσχέδιο - τομή για τη σήμανση, διακίνηση και εμπορία νωπών και ευαλλοίωτων αγροτικών προϊόντων

Υποχρεωτική αναγραφή της χώρας προέλευσης για γάλα και κρέας - Πληρωμή του παραγωγού το αργότερο εντός 60 ημερών. (αναλυτικά)


 

Προς υποχώρηση η H&M μετά τις αντιδράσεις και την παρέμβαση του ΣΕΠΕ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Left.gr, η γνωστή αλυσίδα ένδυσης και υπόδησης «H&M», δεσμεύτηκε να «επανεξετάσει» από το μηδέν τις τροποποιημένες ατομικές συμβάσεις που επιχείρησε να επιβάλει στους εργαζόμενους. Όλες οι πληροφορίες, καθώς και αναφορές εργαζομένων, συγκλίνουν στο σενάριο πλήρους απόσυρσης των νέων συμβάσεων που παραβίαζαν σκανδαλωδώς την εργατική νομοθεσία. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές αναφορές, οι υπεύθυνοι σε μια σειρά καταστήματα ενημέρωσαν τους εργαζόμενους ότι η εταιρεία ουσιαστικά αποσύρει τις νέες συμβάσεις και ισχύουν οι προηγούμενες, γεγονός που μένει να επιβεβαιωθεί και επίσημα.

Το θέμα έγινε γνωστό μέσα από συνεντεύξεις και καταγγελίες των εργαζομένων και αρκετά δημοσιεύματα σε ΜΜΕ, ενώ έγιναν και παρεμβάσεις έξω από καταστήματα της «H&M» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από σωματεία εργαζομένων. (αναλυτικά)


 

Αιτήσεις για το πρόγραμμα πρόσληψης 10.000 ανέργων

Ξεκίνησε σήμερα η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο νέο πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων και εργοδοτών για την απασχόληση 10.000 δικαιούχων «επιταγής επανένταξης στην αγορά εργασίας». (αναλυτικά)


 

Αυστηρούς ελέγχους και όρια για το RDF ζήτησε από την ΑΓΕΤ Ηρακλής ο Σ. Φάμελλος

Συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος με εκπροσώπους της εταιρείας. (αναλυτικά)


 

Πρώτη στην απορρόφηση πόρων του Ταμείου Συνοχής η Περιφέρεια Αττικής

Την πρώτη θέση καταλαμβάνει η Περιφέρεια Αττικής στην απορρόφηση των πόρων του Ταμείου Συνοχής που έχουν εκχωρηθεί στις Περιφέρειες για τη διαχείριση υγρών αποβλήτων, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ) του ΕΣΠΑ και τα αντίστοιχα αιτήματα πληρωμών στην ΕΕ. (αναλυτικά)

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)