to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:00 | 23.03.2014

Πολιτική

Τι δε μας είπε το ρεπορτάζ της Real News για το «επίδομα τέκνων» της Λ. Αλεξίου

Σχόλιο της Δέσποινας Κουτσούμπα στο Facebook για το «αποκαλυπτικό» ρεπορτάζ της Real News σχετικά με τη μητέρα της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωής Κωνσταντοπούλου


Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου για την επίθεση της Real News

Το ενδιαφέρον σχόλιο, από τον τοίχο στο Facebook της Δέσποινας Κουτσούμπα, στελέχους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και προέδρου του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων:

"Τη Λίνα Αλεξίου δεν την ξέρω, ούτε τη συμπαθώ.

Τη Ζωή Κωνσταντοπούλου την γνωρίζω και τη συμπαθώ πραγματικά (δεν τη συμπαθούσα παλαιότερα).

Τη Real News και τον Χατζηνικολάου επίσης τους ξέρω πολύ καλά: το παίζουν αντισυστημικοί με τον πιο συστημικό τρόπο.

Σήμερα η Real News χτυπάει πρωτοσέλιδο ότι η Λίνα Αλεξίου εισέπραττε επίδομα ανήλικου τέκνου από το ταμείο των δημοσιογράφων για την κόρη της που δεν είναι πια ανήλικη, ως γνωστόν. Αυτό που δεν λέει στο πρωτοσέλιδο (αλλά στις μέσα σελίδες) ειναι ότι πρόκειται για 10 ευρώ (σσ είναι 28 ευρώ, σύμφωνα με το αναλυτικό ρεπορτάζ του unfollow)το μήνα, τα οποία το Ταμείο κατά λάθος έδινε σε εκατοντάδες μη δικαιούχους, το πήρε χαμπάρι τώρα και προσπαθεί να δει πόσα χρήματα πρέπει να επιστραφούν.

Αυτό που δεν λέει καθόλου το δημοσίευμα είναι ότι η Λ. Αλεξίου (σύμφωνα με ανκοίνωσή της) είχε καταθέσει ένταση στο Ταμείο για το επίδομα αυτό. Αυτό που δεν μας λέει η εφημερίδα είναι αν έχει γράψει για τα δις ευρώ που έχουν χαριστεί στους Βαρδινογάννηδες, τους Λάτσηδες και λοιπούς με μια απλή τροπολογία στη Βουλή, στον ίδιο νόμο που απέλυσε 250 υπαλλήλους και άνοιξε το δρόμο στο να απολυθούν το 15% των δημοσίων υπαλλήλων ως "ανίκανοι"

Πριν αποφασίσετε να αναπαράγετε τον κανιβαλισμό του Χατζηνικολάου, θα ήθελα να σας ρωτήσω αν όλοι ξέρετε ακριβώς τι πληρώνεστε κι αν σας κρατούν τα σωστά για το ΙΚΑ, το ΦΜΥ κ.λπ. ή αν σας δίνουν κάνα ξεχασμένο επίδομα παραμεθορίου, ξένης γλώσσας κ.λπ. Επειδή εγώ ούτε μια φορά το εξάμηνο δεν κοιτάω την αναλυτική εκκαθάριση της μισθοδοσίας μου, θα προτιμούσα οι φίλοι μου να είναι πιο προσεκτικοί με τις "ειδήσεις" που αναπαράγουν..."

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)