to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:33 | 23.02.2021

Κοινωνία

«Θύμα επχειρηματικής σκευωρίας» κατά τον Κούγια ο Λιγνάδης, «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι» οι μάρτυρες...

Επίθεση σε μηνυτές και μάρτυρες που είναι «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι» και μια «αθεράπευτα ερωτευμένη με τον Λιγνάδη κυρία» - Οργή στο Twitter κατά του Κούγια για τις δηλώσεις του


Όπως γράφει η Αυγή:

Υπερασπιστική γραμμή περί πολιτικής και επιχειρηματικής σκευωρίας σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων κατά συρροή, επιλέγει ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος είναι, πλέον, ο μοναδικός συνήγορος του ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Ο γνωστός ποινικολόγος πήγε στην Ευελπίδων και παρέλαβε αντίγραφα της μέχρι στιγμής σχηματισθείσας δικογραφίας και επιδόθηκε σε δηλώσεις με στόχο να χτυπήσει την φερεγγυότητα των προσώπων που προχώρησαν σε μηνύσεις.

Όπως δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας στη δικογραφία υπάρχουν δύο μηνύσεις γραμμένες από δικηγόρους.  «Ο ένας μηνυτής ζει μόνιμα στη Σουηδία και ο άλλος δηλώνει ότι ήταν μοντέλο, οι οποίοι μάλιστα στην ουσία δεν περιγράφουν τίποτα εις βάρος του κυρίου Λιγνάδη και μόλις διαβάσεις αυτά που περιγράφουν, αντιλαμβάνεσαι ότι είναι χοντροκομμένα ψέματα από αναξιόπιστες προσωπικότητες».

Ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη επιχειρεί να αποδομήσει και τους μάρτυρες υποστηρίζοντας  όπως είπε ότι πρόκειται για  «επαγγελματίες» ομοφυλόφιλους, οι οποίοι ως επάγγελμα έχουν την επ’ αμοιβή συνύπαρξή τους με αντίστοιχους ομοφυλόφιλους, «και μία κυρία 40 ετών, η οποία ομολογεί ότι ήταν αθεράπευτα ερωτευμένη και είχε σεξουαλική σχέση με τον κύριο Λιγνάδη, ενώ ήταν δεσμευμένη, και της οποίας η προσωπικότητα είναι γνωστή στο χώρο του θεάτρου, λεπτομέρειες της οποίας θα αναδείξουμε με το απολογητικό μας υπόμνημα και όσα θα απολογηθούμε στην κυρία Ανακριτή».

Ο Αλέξης Κούγιας επανέλαβε και τα περί πολιτικής και επιχειρηματικής σκευωρίας που είχε αναφέρει και στις εμφανίσεις του στα κανάλια, λέγοντας χαρακτηριστικά «θέλω να καταστήσω γνωστό σε όλους ότι αυτή η υπόθεση με αυτή τη νομική βαρβαρότητα εις βάρος Έλληνα πολίτη έχει στόχο την κυρία Μενδώνη, η οποία είναι η μόνη αρμόδια Υπουργός για την απεμπλοκή της τεράστιας επενδύσεως στο Ελληνικό, ώστε να ξεπεραστούν οι σκόπελοι των δήθεν αρχαιολογικών ευρημάτων και να ολοκληρωθεί επιτέλους αυτή η τεράστια επένδυση».

Οργή στο Twitter κατά του Κούγια

Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσαν οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια περί «επαγγελματιών» ομοφυλόφιλων. Χρήστες του twitter δίνοντας την απάντηση που αναλογεί στα εν λόγω σχόλια σημείωναν μεταξύ άλλων ότι «ο Κούγιας θεωρείται από τους πιο ακριβοπληρωμένους δικηγόρους για να χρησιμοποιεί επιχειρηματολογία Β’ Λυκείου».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)