to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:31 | 04.01.2016

Κοινωνία

Τραγική κατάληξη: Νεκροί μέσα στο αυτοκίνητό τους που έπεσε σε αρδευτικό αυλάκι οι δύο άνδρες στο Μεσολόγγι

Έξι μέτρα βάθος και νερό που έφθανε σε ύψος τουλάχιστον τα δύο μέτρα είχε το αρδευτικό αυλάκι στην περιοχή Κατοχής, μέσα στο οποίο βρέθηκε γύρω στις 12:00 το μεσημέρι αναποδογυρισμένο το αυτοκίνητο όπου ήταν εγκλωβισμένοι οι σοροί των δύο ανδρών, οι οποίοι αγνοούνταν από τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής.


Φωτογραφίες: onairnews

Έξι μέτρα βάθος και νερό που έφθανε σε ύψος τουλάχιστον τα δύο μέτρα είχε το αρδευτικό αυλάκι, μέσα στο οποίο βρέθηκε γύρω στις 12:00 το μεσημέρι αναποδογυρισμένο το αυτοκίνητο όπου ήταν εγκλωβισμένοι οι σοροί των δύο ανδρών, οι οποίοι αγνοούνταν από τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αυτοκίνητο βρέθηκε στο αρδευτικό αυλάκι που βρίσκεται στην επαρχιακή οδό Αιτωλικού - Αστακού, στο ύψος της Κατοχής, αφού προηγουμένως είχε εκτραπεί της πορείας του και ανατραπεί.

Επίσης, η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι η εξαφάνιση των δύο ανδρών είχε δηλωθεί από συγγενικά τους πρόσωπα στις 6:00 το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στο αστυνομικό τμήμα Αιτωλικού.

Σύμφωνα πάντα με την ΕΛ.ΑΣ., οι δύο άνδρες είχαν αναχωρήσει από τα σπίτια τους αργά το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Για τη διακρίβωση των συνθηκών θανάτου των δύο ανδρών γίνεται προανάκριση από το αστυνομικό τμήμα Αιτωλικού, το τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου και την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

(πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Προηγούμενη ενημέρωση

Βρέθηκαν νεκροί μέσα στο αυτοκίνητό τους οι δύο άνδρες στην Πεντάλοφο Μεσολογγίου, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega. Οι δύο νέοι αγνοούνταν από το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Οι δύο άνδρες 35 και 40 ετών διασκέδαζαν σε μπαρ στην περιοχή του Νεοχωρίου. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, έφυγαν με αυτοκίνητο λίγο μετά τις 4 το πρωί και γύρω στις 5 το στίγμα των κινητών τηλεφώνων τους χάθηκε. Αρχικά για τον εντοπισμό τους κινητοποιήθηκε η Αστυνομία, που κατόπιν ζήτησε και τη συνδρομή της Πυροσβεστικής.

Αργά το απόγευμα του Σαββάτου σταμάτησε η αναζήτησή τους από λέμβο της 6ης ΕΜΑΚ στον Αχελώο ποταμό λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης και πλέον συνεχίζεται από ξηράς, από πεζοπόρα τμήματα της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Δεδομένου ότι -σύμφωνα με τους θαμώνες του μπαρ- οι δύο άνδρες είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, εκφράζονταν φόβοι ότι το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε μέσα στο ποτάμι, όπου και εστιάζονταν μέχρι σήμερα οι έρευνες των Αρχών.

 

eksafanisi_mesologgi_onairnewseksafanisi_mesologgi_onairnews1eksafanisi_mesologgi_onairnews2eksafanisi_mesologgi_onairnews3

eksafanisi_mesologgi_onairnews4eksafanisi_mesologgi_onairnews5

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)