to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:22 | 01.06.2021

Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Υπό κράτηση 56χρονος για παρενόχληση ανήλικης - «Πρόκειται για παρεξήγηση», λέει ο ίδιος

Υπό κράτηση παραμένει ο 56χρονος που συνελήφθη ύστερα από καταγγελία 16χρονης για παρενόχληση - Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 56χρονος έχει καταγγελθεί και για δύο ακόμη περιστατικά στις αρχές Μαΐου


Υπό κράτηση παραμένει ο 56χρονος που συνελήφθη ύστερα από καταγγελία 16χρονης μαθήτριας ότι την παρενόχλησε καθ' οδόν για το σχολείο, προτείνοντάς της να την μεταφέρει στον προορισμό της με το αυτοκίνητό του.

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης ενώπιον του οποίου παραπέμφθηκε να δικαστεί ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για αύριο, Τετάρτη, διατηρώντας μέχρι τότε την κράτησή του. Σε ερώτηση από το δικαστήριο για την επαγγελματική του ιδιότητα, ο ίδιος δήλωσε ότι είναι «καθηγητής σε Επαγγελματικό Λύκειο». Νωρίτερα, στο γραφείο της εισαγγελέας ποινικής δίωξης αναφερόμενος στο περιστατικό έκανε λόγο για «παρεξήγηση»

Ο 56χρονος είναι αντιμέτωπος με δύο πλημμελήματα και συγκεκριμένα αυτά της απόπειρας παράνομης βίας και της απειλής.

Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία γνωστοποίησε ότι ο 56χρονος είχε καταγγελθεί το πρώτο δεκαήμερο του Μαϊου για σεξουαλική παρενόχληση από δύο 20χρονες, στην περιοχή των Πεύκων. Για τα δύο αυτά περιστατικά, με εντολή εισαγγελέα διεξάγεται προκαταρκτική εξέταση στο πλαίσιο της οποίας θα κληθούν να καταθέσουν οι καταγγέλλουσες.

Τι υποστήριξε ο 56χρονος - Η καταγγελία έγινε από τον πατέρα της 16χρονης

Αρνήθηκε τις κατηγορίες ενώπιον του Εισαγγελέα ο ο 56χρονος άντρας που καταγγέλθηκε ότι παρενόχλησε 16χρονη μαθήτρια, καλώντας την να μπει στο αυτοκίνητό του, το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή του Κόκορα στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

«Πρόκειται για παρεξήγηση» είπε μεταξύ άλλων ο 56χρονος κατά την απολογία του. Ο Εισαγγελέας παρέπεμψε τον 56χρονο να δικαστεί στο αυτόφωρο μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και απειλή.

Ο 56χρονος καταγγέλθηκε από τον πατέρα της 16χρονης ότι την προσέγγισε και της πρότεινε να μπει στο αυτοκίνητό του να την πάει στο σχολείο, όταν την είδε στην καφετέρια. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την καταγγελία, όταν η μαθήτρια έφυγε την ακολούθησε με το αυτοκίνητό του και σταμάτησε δίπλα της απαιτώντας αυτή τη φορά να μπει στο αυτοκίνητο. Η κοπέλα πανικοβλημένη επέστρεψε στην καφετέρια και τηλεφώνησε στον πατέρα της. Κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και απειλή.

Ο 56χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από την ασφάλεια Θεσσαλονικης με βάση τις φωτογραφίες από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης καφετέριας όπου σημειώθηκε το περιστατικό. Ο ίδιος αναγνωρίστηκε επίσης από ακόμη δύο κοπέλες που τον κατήγγειλαν ότι έπραξε το ίδιο πριν λίγες ημέρες.

ΑΠΕ - ΜΠΕ, ethnos.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)