to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:57 | 18.01.2022

Κοινωνία

Βιασμός 24χρονης: Οι τοξικολογικές εξετάσεις επιβεβαιώνουν την καταγγελία της κοπέλας - Αναγνώρισε ακόμη ένα άτομο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού 24χρονης στην Θεσσαλονίκη - Η κοπέλα αναγνώρισε και δεύτερο πρόσωπο - Δέχεται απειλές για την ζωή της - Μέχρι και ισόβια στους δράστες αν η τοξικολογική δείξει νάρκωση


Συγκλονίζουν οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης που κατήγγειλε τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη  στη Θεσσαλονίκη. Η κοπέλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, προχώρησε και στην αναγνώριση δεύτερου προσώπου ενώ ο εισαγγελέας με ξεχωριστή προκαταρκτική εξέταση ζητά να διερευνηθούν οι καταγγελίες για κύκλωμα μαστροπείας με εμπλοκή γνωστών προσώπων και επιχειρηματιών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο σώμα της 24χρονης βρέθηκαν ουσίες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα και μπορεί να οδηγήσουν σε νάρκωση
Το πόρισμα από τις τοξικολογικές εξετάσεις φαίνεται ότι επιβεβαιώνει την καταγγελία της 24χρονης για τον βιασμό της στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, στο σώμα της νεαρής κοπέλας, εκτός από αλκοόλ, βρέθηκαν ουσίες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα και μπορεί να οδηγήσουν σε νάρκωση ιδίως αν συνδυαστούν με αλκοόλ. Τα ευρήματα ουσιαστικά επιβεβαιώνουν την καταγγελία της ότι ναρκώθηκε από τους βιαστές της.

«Εμείς δεν καταλαβαίνουμε από επώνυμους και πορτοφόλια. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να λάμψει η αλήθεια» δήλωσε ο ίδιος. «Δεν μπορούμε να πούμε πολλά, αλλά έχουμε στη διάθεσή μας στοιχεία» ανέφερε, σημειώνοντας η διεύθυνση ασφαλείας «κινείται με μεγάλη μεθοδικότητα. Παίρνει υλικό από ό,τι μπορεί και δεν μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους».

Υπενθυμίζεται πως τη Δευτέρα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος ζήτησε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Αυτό που ερευνάται τώρα είναι αν οι εμπλεκόμενοι είχαν ως στόχο την αναζήτηση νεαρών γυναικών, τις οποίες εξωθούσαν στην πορνεία και τις διοχέτευαν σε τέτοιου είδους πάρτι.

Μετά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας προκαλώντας τις αντιδράσεις ολόκληρης της κοινωνίας, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας υπό το βάρος του θεσμικού του ρόλου παρενέβη ζητώντας αρμοδίως, όπως έχει δικαίωμα εκ του νόμου, να ερευνηθούν όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, τα τελευταία 24ωρα και να αναλάβει την εποπτεία της έρευνας εισαγγελέας Εφετών.

Δέχεται απειλές για τη ζωή της η 24χρονη

Αναφέρεται ότι σύμφωνα με το Mega, η κοπέλα, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, φοβάται για τη ζωή της, καθώς δέχεται απειλές.

«Δεν είναι μόνη της. Καθημερινά γίνεται μια συσπείρωση δίπλα της», ανέφερε ο εργοδότης της 24χρονης. 

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε σχετικά ο δικηγόρος κ. Μαρακάκης. 

«Η κοπέλα εμπιστεύτηκε κάποιους ανθρώπους και βρέθηκε σε μια γιορτή και εκεί είδαμε το σύνηθες modus operandi σε τέτοιες περιπτώσεις, την κάμψη οποιασδήποτε αντίστασης μέσω χρήσης κάποιας ουσίας. Αναμένονται και οι τοξικολογικές για να το επιβεβαιώσουν αυτό. Ο συνδυασμός του αλκοόλ με τέτοιες ουσίες οδηγεί γρήγορα σε λιποθυμία. Μετά δε γνωρίζουμε πόσοι ήταν και τι συνέβη σε αυτό το δωμάτιο, μέχρι να ανακτήσει η κοπέλα της αισθήσεις της. Είναι απίστευτο το θάρρος που έδειξε η κοπέλα. Το περιστατικό είναι συγκεκριμένο, αν όσα λέει η κοπέλα επιβεβαιωθούν μιλάμε για βιασμό από κοινού για τον οποίο προβλέπονται ισόβια. Θα γίνει έρευνα για το αν υπάρχει κύκλωμα μαστροπείας, ανθρώπων που παρασέρνουν νεαρές κοπέλες στην πορνεία. Αυτό είναι κάτι διαφορετικό. Μπορεί να υπάρχει κύκλωμα που να συνδέεται με κάποιο νησί ή και το εξωτερικό. H προσωπική μου άποψη είναι ότι θα υπάρχουν και συλλήψεις», τόνισε από την πλευρά του ο κ. Μαρακάκης.

Για κύκλωμα μαστροπείας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μίλησε ξεκάθαρα στην Αναστασία Γιάμαλη, ο Ηλίας Γκιώνης, που έδωσε δημοσιότητα στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 24χρονης.

Δείτε τι ανέφερε αναλυτικά: 

Διαβάστε αναλυτικά όλες τις προηγούμενες εξελίξεις για το θέμα: Καταιγιστικές αποκαλύψεις μετά τον βιασμό της 24χρονης - Έρευνες για μαστροπεία και νέους βιασμούς

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)