to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:31 | 17.11.2016

Κοινωνία

Οι διαδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κρήτη

Όλες οι υγκεντρώσεις που έχουν προγραμματιστεί για σήμερα


Κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Στη Θεσσαλονίκη έχουν προγραμματιστεί τρεις συγκεντρώσεις.
Στις 17:00 έξω από την Πολυτεχνική σχολή του ΑΠΘ θα συγκεντρωθούν μέλη του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-1974 (ΣΦΕΑ), του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (Π.Α.ΜΕ.), της ΚΝΕ και του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών (Μ.Α.Σ).
Στις 17:30 συγκέντρωση έξω από το Πολυτεχνείο έχουν προγραμματίσει φοιτητικοί σύλλογοι του ΑΠΘ και του ΠΑΜΑΚ, το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, η Ένωση Δημοσιουπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΕΑΑΚ.
Στις 17.30 στην Καμάρα καλεί η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Θεσσαλονίκης (πληροφορίες: dailythess.gr).

Δύο συγκεντρώσεις και πορείες θα πραγματοποιηθούν σήμερα το απόγευμα στην Πάτρα. Οργανώσεις, σωματεία, κόμματα, φορείς θα συγκεντρωθούν στο Παράρτημα του Πανεπιστημίου στην οδό Κορίνθου, στις 6.00 το απόγευμα, απ’ όπου θα ξεκινήσουν πορεία στο κέντρο της πόλης. Παράλληλα, το ΠΑΜΕ και σωματεία που το στηρίζουν θα πραγματοποιούν ανάλογη συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου. Η οδός Κορίνθου αναμένεται να κλείσει από το ύψος της Γούναρη (πηγή: patrastimes.gr).

Πορείες σε όλες τις πόλεις της Κρήτης διοργανώνονται σήμερα για την 43η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Καλέσματα από την εκπαιδευτική κοινότητα και συλλογικούς φορείς. Μηνύματα για την σημασία της εξέγερσης από τον περιφερειάρχη Κρήτης και τον δήμαρχο Ηρακλείου. Ξεχωριστές συγκεντρώσεις από το ΠΑΜΕ.  

Για το Ηράκλειο το ραντεβού του Εργατικού Κέντρου, των Σωματείων και συλλογικοτήτων δίνεται για τις 6:30 στην Πλατεία Ελευθερίας ενώ στην Πλατεία Λιονταριών στις 6 δίνει ραντεβού το ΠΑΜΕ.  

Στα Χανιά η ΕΛΜΕ και άλλοι τοπικοί φορείς καλούν σε συγκέντρωση στις 6:30 στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς ενώ στην Πλατεία Νέων Καταστημάτων θα συγκεντρωθεί στις 6 το ΠΑΜΕ.

Στο Ρέθυμνο το ραντεβού δίνεται στις 6 μπροστά στο δημαρχείο της πόλης στη Λεωφόρο Κουντουριώτη (πηγή: efsyn.gr). . 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)