to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:39 | 31.01.2015

πηγή: ΤαΝέα

Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών

Συνελήφθησαν τρία μέλη του κυκλώματος, τα οποία επιχείρησαν να μεταφέρουν ναρκωτικά από τη Βουλγαρία με το λεωφορείο.


Στην εξάρθρωση κυκλώματος εισαγωγής και διακίνησης ηρωίνης και άλλων εξαρτησιογόνων ουσιών προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών ανατολικής Θεσσαλονίκης, πραγματοποιώντας αιφνιδιαστική επιχείρηση. 

Για την υπόθεση συνελήφθησαν τρία μέλη του κυκλώματος, τα οποία επιχείρησαν να μεταφέρουν ναρκωτικά από τη Βουλγαρία με το ...λεωφορείο, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης. 

Αναλυτικότερα, το απόγευμα της 29ης Ιανουαρίου, οι τρεις διακινητές -δύο ημεδαποί άντρες, ηλικίας 51 και 56 ετών και μια 44χρονη, επίσης ημεδαπή- μετέβησαν στη Βουλγαρία, προκειμένου να προμηθευτούν εξαρτησιογόνες ουσίες. 

Κατά την επάνοδό τους στην Ελλάδα με λεωφορείο, τα ξημερώματα της επόμενης μέρας, πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση στον μεθοριακό σταθμό Προμαχώνα, κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν πέντε δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 66,3 γραμμαρίων, ένα φιαλίδιο μεθαδόνης, ναρκωτικά δισκία και χρηματικό ποσό, προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητα.

Σε αστυνομική έρευνα στο σπίτι της 44χρονης, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε δικαστική απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης άνω των τεσσάρων ετών για πλαστογραφία, σύσταση συμμορίας και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν εκατοντάδες ναρκωτικά δισκία. 

Οι συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)