to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:17 | 11.05.2014

Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: «Δρόμος Αλληλεγγύης» για το νερό, μία εβδομάδα πριν το δημοψήφισμα

Παράλληλα σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται το γραφείο του κινήματος «SOSτε το Νερό» εν όψει του δημοψηφίσματος της 18ης Μαΐου ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ


Δρόμο Αλληλεγγύης 10 χιλιομέτρων διοργάνωσαν σήμερα, στην παραλία της Θεσσαλονίκης, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας (ΣΔΥΘ) και το Συντονιστικό Πολιτών και Φορέων «SOSτε το Νερό».

Οι περίπου 90 δρομείς ξεκίνησαν από το Μέγαρο Μουσικής πέρασαν από το Λευκό Πύργο έφθασαν στο Λιμάνι και τερμάτισαν ξανά στο Μέγαρο Μουσικής.

«Διοργανώσαμε το Δρόμο Αλληλεγγύης, επειδή θέλαμε να στείλουμε το μήνυμα ότι πρέπει να συμμετάσχουμε όλοι ενεργά στο δημοψήφισμα της επόμενης Κυριακής, 18 Μαϊου κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ, κατά της πώλησης του νερού» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Πολυζώης Πολυζωίδης γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων της ΕΥΑΘ και μέλος της γραμματείας του Συντονιστικού “SOSτε το Νερό”.

Ο κ. Πολυζωϊδης τόνισε ότι «στο Δρόμο Αλληλεγγύης πήραν μέρος πολλοί εθελοντές, οι οποίοι αξίζουν συγχαρητήρια για το χρόνο που έχουν αφιερώσει για τις δράσεις του Συντονιστικού και για τη διοργάνωση του δημοψηφίσματος».

Στο σημείο εκκίνησης του δρόμου μέλη του Συντονιστικού Πολιτών και Φορέων «SOSτε το Νερό» μοίραζαν φυλλάδια με πληροφορίες για την πρωτοβουλία και συγκέντρωναν δηλώσεις εθελοντών που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να προσφέρουν τη βοήθειά τους την ημέρα του δημοψηφίσματος (πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ).

Σε πλήρη λειτουργία τα κέντρα ενημέρωσης

Παράλληλα σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται το γραφείο του κινήματος «SOSτε το Νερό» εν όψει του δημοψηφίσματος της 18ης Μαΐου ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ.Υπενθυμίζεται πως το γραφείο λειτουργεί καθημερινά από τις 9:30 το πρωί μέχρι τις 19:00 το απόγευμα στο Φουαγιέ του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, για την ενημέρωση των πολιτών για το θέμα.

Ταυτόχρονα οι πολίτες μπορούν αν προμηθευτούν υλικό (αφίσες, φυλλάδια) για την καμπάνια του δημοψηφίσματος, αλλά και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους ως εθελοντές του νερού. Το τηλέφωνο επικοινωνίας του γραφείου είναι το 2313318194. Δηλώσεις διαθεσιμοτήτων γίνονται και στο mail: [email protected]

Τέλος, σε διάφορα σημεία στο κέντρο της πόλης λειτουργούν έχουν στηθεί κέντρα ενημέρωσης των πολιτών (πηγή: alterthess.gr).

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)