to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:50 | 19.01.2022

Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Άλλες δύο καταγγελίες για βιασμό - Διατάχθηκε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου

Άλλες δύο καταγγελίες για βιασμό σε πάρτι, μετά την υπόθεση ομαδικού βιασμού της 24χρονης Γ. Μπίκα στην Θεσσαλονίκη - Για κύκλωμα μαστροπείας έκανε λόγο και ο δικηγόρος της - Άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της νεαρής κοπέλας διέταξε εισαγγελέας - Πώς περιέγραψε σε συνέντευξή της όσα προηγήθηκαν και ακολούθησαν


Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση της καταγγελίας βιασμού της 24χρονης κοπέλας σε σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η 24χρονη Γεωργία Μπίκα μίλησε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για τα γεγονότα πριν και μετά το φρικτό περιστατικό, περιγράφοντας και την ταλαιπωρία της προσφυγής της στις αρχές, όπως ότι έπρεπε να περιμένει 3 ημέρες πριν τη δει ιατροδικαστής:

Δικηγόρος Γεωργίας: Δύο ακόμα καταγγελίες, υπάρχει κύκλωμα

Την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της 24χρονης που κατήγγειλε τον βιασμό της στη Θεσσαλονίκη διέταξε ο εισαγγελέας ενώ νωρίτερα ο δικηγόρος της Αθανάσιος Ζιώγας ανέφερε ότι η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε εκχυμώσεις με την ιατροδικαστή να μην αποκλείει να έγιναν ασελγείς πράξεις σε βάρος της κοπέλας.

Μιλώντας στα Μέσα Ενημέρωσης ο δικηγόρος της 24χρονης, Γεωργίας η οποία συγκλονίζει με την περιγραφή που έδωσε για τα όσα συνέβησαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη σουίτα ξενοδοχείου, αναφέρθηκε σε αυτά που προκύπτουν από την ιατροδικαστική εξέταση ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως έχει στη διάθεσή του ακόμα δύο καταγγελίες για βιασμούς.

«Στο γραφείο μου υπάρχουν καταγγελίες, σε μένα προσωπικά, ότι υπάρχει κύκλωμα που προωθεί γυναίκες σε πάρτι» είπε ο Θανάσης Ζιώγας αρχικά και συμπλήρωσε πως δύο γυναίκες έχουν καταγγείλει βιασμό τους «κατά τον ίδιο τρόπο» το 2016 και 2018, αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μετά την κατακραυγή: Η Μενδώνη ακυρώνει τη χορηγία από εμπλεκόμενο στον βιασμό της 24χρονης (ενημέρωση)

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Σχετικά με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης ο Θανάσης Ζιώγας ανέφερε ότι από την εξέταση στη νεαρή προκύπτουν εκχυμώσεις στον αριστερό και δεξιό μηρό, στο πρώτο και τέταρτο τεταρτημόριο και τη μεσότητα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ιατροδικαστής υπογράφει πως δεν αποκλείεται να έγιναν ασελγείς πράξεις κατά τη συνουσία.

Η εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας παρέλαβε σήμερα, όπως είπε έγινε στις 2 Ιανουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βιασμός 24χρονης: Οι τοξικολογικές εξετάσεις επιβεβαιώνουν την καταγγελία της κοπέλας - Αναγνώρισε ακόμη ένα άτομο

Άλλες δύο καταγγελίες για βιασμό σε πάρτι

«Στο γραφείο μου υπάρχουν καταγγελίες ότι υπάρχει ένα κύκλωμα ότι προωθεί γυναίκες σε πάρτι. Έχω ήδη μιλήσει στον Εισαγγελέα για δύο περιπτώσεις το 2016 και 2018 που έφτασαν στο γραφείο. Ξεκίνησε μια πρωτοβουλία από δύο κυρίες. Κάνω έκκληση να βγει στο φως η αλήθεια. Οι κοπέλες που έχουν υποστεί τα ίδια να καταγγείλουν το γεγονός. Οι δικαστικές και ανακριτικές αρχές λειτουργούν. Θα υπάρξει πλήρης διερεύνηση αυτής της υπόθεσης σε βάθος”, αποκάλυψε ο κ. Ζιώγας.

Σε εξέλιξη είναι δύο δικογραφίες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ. Η μία αφορά υπόθεση αφορά την κατηγορία για την ύπαρξη κυκλώματος μαστροπίας και η άλλη αφορά την καταγγελία για τον βιασμό της 24χρονης κοπέλας.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)