to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:10 | 30.10.2014

Πολιτισμός

Το Θέατρο Εμπρός υποδέχεται τον καμπούρη και την παρέα του

Θέατρο Σκιών και σεμινάριο κατασκευής φιγούρας Καραγκιόζη


Από την Κυριακή 2 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 11:00πμ. το Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο ΕΜΠΡΟΣ ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται τον καμπούρη μας και την παρέα του σε πολλές περιπέτειες για να χαρίσει το γέλιο σε όλους τους μικρούς και τους μεγάλους μας φίλους.

Κάθε Κυριακή από τις 11:00 θα ξεκινάει σεμινάριο κατασκευής φιγούρας Καραγκιόζη για το κοινό και γνωριμία με το Θέατρο Σκιών. «… λευκό μου σεντονάκι, λάμπα μου τρελή, ποια αγάπη τάχα μας φυλάει…» Η ώρα πάει δώδεκα και μαζευόμαστε όλοι στη σκηνή για να αρχίσει η παράσταση και ο Καραγκιόζης μας παίρνει ζωή και μας χαρίζει μιάμιση ώρα διασκέδασης και χαράς! Η παράσταση αρχίζει και κάτι έχει να μας πει:

Θα φάμε, θα πιούμε, και νηστικοί θα κοιμηθούμε, εεε ρε γλέντια που θα κάνουμε με την αφεντομουτσουνάρα μου!!!

Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν με ελεύθερη συνεισφορά και το γέλιο ελεύθερο, σας περιμένουμε να γελάσετε και να διασκεδάσουμε με την καρδιά μας με τις περιπέτειες του Αθάνατου Έλληνα, του Καραγκιόζη μας, που αν και με σκυφτό το κεφάλι λόγω της καμπούρας του πάντα είναι περήφανος και τα καταφέρνει ακόμα και στα πιο δύσκολα μέσα από γνωστές ιστορίες παιγμένες με μεράκι και αγάπη για αυτό το θέατρο.

Κατά τη διάρκεια της παράστασης θα έχετε τη δυνατότητα να θαυμάσετε και ένα κομμάτι αυτής της τέχνης στα χέρια σας πίσω από το λευκό πανί και να παίξετε με τις χειροποίητες φιγούρες οι οποίες θα διατίθενται στο τέλος της παράστασης με ελεύθερη συνεισφορά για τους μικρούς μας φίλους, τη συλλογή σας ή ακόμα και για δώρο.

Θα υπάρχει και ένα μικρό διάλειμμα, περίπου στο 40λεπτο της παράστασης για να δροσιστούμε όλοι εμείς και οι μικροί μας φίλοι με χυμό και αναψυκτικό (ή καφέ για τα μεγάλα παιδιά) από το μπαρ του θεάτρου!

Από Κυριακή 2 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή στις 11:00πμ. ΕΜΠΡΟΣ ΜΑΕΣΤΡΟ…! Για να γελάσουμε και να διασκεδάσουμε με την καρδιά μας. Ο θίασος ΕΜΠΡΟΣ ΜΑΕΣΤΡΟ εγκαινιάζει τις παραστάσεις του με το έργο «Ο Καραγκιόζης Υπερχρεωμένος και τα 100 εντάλματα», γέλια ακράτητα, γέλια με το κιλό!!! Σας περιμένουμε, να είστε όλοι εκεί..!

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)