to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:20 | 25.09.2018

Πολιτική

Θαύμα! Οι οθόνες των τηλεοράσεων δάκρυσαν...

Τυμβωρυχία και σπέκουλα για τον Ζακ, τη Μόρια, το Μάτι... Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν η συνεδρίαση της Γ.Σ. του ΟΗΕ και η παρουσία του πρωθυπουργού, οι εξελίξεις στην Ένωση Κεντρώων, το Μακεδονικό και οι δηλώσεις Ζάεφ, η έρευνα για την τραγωδία στο Μάτι, η Μόρια και οι συνθήκες διαβίωση των προσφύγων, η υπόθεση του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου, ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο...


Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


 

Ο Μαρκογιαννάκης αποκάλυψε τι του έταξε ο Μητσοτάκης για να μην κατέβει στις εκλογές

O αποκλεισμός του από τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. συνοδεύτηκε από πρόταση για «ανταλλάγματα», την ώρα που ο ίδιος γνωστοποιεί τις ανεπίσημες επαφές του με άλλα κόμματα χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του ...«ξερολούκουμο» - «Είναι πράγματι πολύ σύγχρονη η αντίληψη του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον Δημόσιο Τομέα ως “πάρκινγκ” στελεχών, προκειμένου να ελέγξει την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ - Τζάμπα αγχώνεται ο κ. Μητσοτάκης, ο λαός δεν θα του δώσει τη δυνατότητα να διαμοιράσει τα ιμάτια του κράτους, αναφέρει το σχόλιο του Μαξίμου. (αναλυτικά)

 


«Τραγέλαφος το χάος στη Ν.Δ. με την πρόταση Μητσοτάκη για τον ΕΝΦΙΑ στους δήμους»

Κυβερνητικές πηγές σχολιάζουν την πρόταση Μητσοτάκη για τον ΕΝΦΙΑ στους δήμους. «Ο κ. Μητσοτάκης εξαγγέλλει, ο κ. Αυγενάκης διορθώνει και η κ. Σπυράκη αναιρεί και αυτοαναιρείται. Για να έρθει σήμερα ο κ. Μητσοτάκης να ξεκινήσει από την αρχή την ιλαροτραγωδία» επισημαίνουν. (αναλυτικά)


 

Η νέα «φτυαριά λάσπης» του «Φιλελεύθερου» και η απάντηση του Δημ. Βίτσα

«Σε όποιους επιθυμούν ή φαντασιώνονται για αντιπολιτευτικούς λόγους εικόνες του 2015 στα νησιά ή εικόνες Αγίου Παντελεήμονα, καταυλισμούς στην πλατεία Κλαυθμώνος, στην πλατεία Βικτωρίας, άτυπους καταυλισμούς στην Πάτρα, την Ηγουμενίτσα και άλλες πόλεις, όπως κατά την προ του 2015 περίοδο, εμείς θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε ώστε να μην τους κάνουμε το χατίρι», δηλώνει ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής. (αναλυτικά)


 

Η συνέντευξη Τύπου της Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ για τη φασιστική επίθεση στον Π. Κωνσταντινέα

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ διοργάνωσε συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο REX στην Καλαμάτα με θέμα τη φασιστική επίθεση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Π. Κωνσταντινέα. (αναλυτικά)


 

Παραμένει στη θέση του ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας για την πυρκαγιά στο Μάτι

Την παραμονή του νυν Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλία Ζαγοραίου, στη θέση του, μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας για την τραγωδία στο Μάτι παρήγγειλε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου. (αναλυτικά)


 

ΣΥΡΙΖΑ: Αδιανόητο να καλείται σε εξηγήσεις αρχηγός κόμματος για την πολιτική του δράση

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την κλήση του γραμματέα της ΛΑΕ Π. Λαφαζάνη στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης. (αναλυτικά)


 

Δ. Τζανακόπουλος: Νίκη των Εργατικών, στροφή στην παγκόσμια πολιτική

Η εμπειρία του ΣΥΡΙΖΑ στη διακυβέρνηση απασχόλησε το δεύτερο μεγαλύτερο κόμμα της Βρετανίας, τους Εργατικούς (Labours), οι οποίοι διοργανώνουν αυτές τις μέρες το ετήσιο συνέδριό τους στο Λίβερπουλ (23-26 Σεπτεμβρίου). (αναλυτικά)


 

Ο Μαρινάκης οφείλει να εξοφλήσει τους εργαζόμενους του «Βήμα FM»

Σε αντίθετη περίπτωση, οι τεχνικοί του σταθμού μπορούν να καταθέσουν μηνυτήριες υπεύθυνες δηλώσεις για την διαβίβαση του εν λόγω πορίσματος στην αρμόδια εισαγγελική αρχή, η οποία θα εξετάσει αν προκύπτουν ποινικές ευθύνες ενώ, το Σ.ΕΠ.Ε., επιφυλάσσεται για περαιτέρω ενέργειες και κυρώσεις σε βάρος της εταιρείας του Β. Μαρινάκη («ALTER EGO ΜΜΕ Α.Ε.») (αναλυτικά)


 

Προθεσμία ως αύριο για τον κοσμηματοπώλη - «Ούτε λέξη στη δικογραφία για τη βιαιοπραγία»

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο έδωσε, χωρίς να τη ζητήσει ο κατηγορούμενος, ο ανακριτής στον κοσμηματοπώλη της οδού Γλάδστωνος- Ελλιπής η δικογραφία ακόμη και για τα βασικά - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων ενώ ακολούθησε πορεία προς την Ομόνοια. (αναλυτικά)


 

Μόνιμοι διορισμοί 15.000 εκπαιδευτικών την επόμενη τριετία

Τέλος στα 11 «πέτρινα χρόνια» της αδιοριστίας στη δημόσια εκπαίδευση δίνει η ανακοίνωση από τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστα Γαβρόγλου, του αριθμού διορισμών μόνιμων εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. (αναλυτικά)


 

Φέτος δόθηκαν 127.000 vouchers για παιδικούς σταθμούς

Σύμφωνα με τα οριστικά στοιχεία, φέτος δόθηκαν και στις δύο φάσεις (Ιούλιος- Σεπτέμβριος) 127.000 vouchers σε σύνολο 142.000 αιτήσεων, έναντι 118.000 που χορηγήθηκαν το 2017. (αναλυτικά)


 

Σχέδιο δράσης για την αντιμετώπιση των συνεπειών που προκαλεί η χρήση ναρκωτικών στην Αθήνα

Σκοπός η εκπόνηση Σχεδίου Δράσης για την αντιμετώπιση των συνεπειών που προκαλεί η χρήση ψυχοτρόπων ουσιών στο κέντρο της Αθήνας και σε άλλες περιοχές της πρωτεύουσας. (αναλυτικά)

ΑΔΜΗΕ: Υπεγράφη η σύμβαση για την ηλεκτρική διασύνδεση της Νάξου

Η σύμβαση υπεγράφη μεταξύ του ΑΔΜΗΕ και της κοινοπραξίας Ελληνικά Καλώδια ΑΕ-Fulgor AE που ανέλαβε την κατασκευή και πόντιση των υποθαλάσσιων καλωδίων. (αναλυτικά)


 

Οι μόνες μεταβιβάσεις αρχαιολογικών χώρων είναι αυτές που έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση

«Δεν τίθεται κανένα θέμα μεταβίβασης στην Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου, ούτε ακινήτων όπως αρχαιολογικοί χώροι, ούτε ακινήτων όπως είναι τα μνημεία, ο αιγιαλός, οι παραλίες, οι δασικές εκτάσεις, οι περιοχές NATURA» τόνισε η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, μιλώντας στη Βουλή. (αναλυτικά)


 

Στο λιμάνι του Πειραιά το πλοίο «Νήσος Ρόδος» με 462 πρόσφυγες από τη Μόρια

Οι πρόσφυγες θα επιβιβαστούν σε λεωφορεία με προορισμό τη Βόλβη της κεντρικής Μακεδονίας. (αναλυτικά)


 

16,9 εκατομμύρια ευρώ για έργα αντιδιαβρωτικής - αντιπλημμυρικής προστασίας στις πυρόπληκτες περιοχές

Στη διάθεση ποσού ύψους 16,9 εκατομμυρίων ευρώ για αντιδιαβρωτικά - αντιπλημμυρικά έργα στις περιοχές των Δήμων Ραφήνας - Πικερμίου, Μαραθώνος και Μεγαρέων που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου, προχωρά η Περιφέρεια Αττικής, με σχετικές αποφάσεις της Περιφερειάρχη Ρένας Δούρου. (αναλυτικά)


 

ΕΛ.ΑΣ.: Μείωση των ληστειών και κλοπών το α' εξάμηνο του 2018

Το α'εξάμηνο του 2018 παρατηρείται μείωση των ληστειών και των κλοπών σε οικίες και καταστήματα, σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2017, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας. (αναλυτικά)


 

Συνεχίζεται η καταβολή των έκτακτων επιδομάτων στους πλημμυροπαθείς του Ν. Πρέβεζας

Πρόκειται για το έκτακτο επίδομα των 5.000 ευρώ για τις κατοικίες και των 8.000 ευρώ για τις επιχειρήσεις. (αναλυτικά)


 

Ένα ακόμη σημαντικό αντιπλημμυρικό έργο σε εξέλιξη, στις γειτονιές της Αγίας Βαρβάρας από την Περιφέρεια Αττικής

Τον αντιπεριφερειάρχη Σπύρο Τζόκα υποδέχτηκε και ενημέρωσε για την πορεία του έργου το οποίο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής με 300.000 ευρώ, ο δήμαρχος Γιώργος Καπλάνης. (αναλυτικά)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)