to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:17 | 14.09.2022

Αθλητισμός

Θάνος Μωραΐτης: Μόνο συγχαρητήρια και θαυμασμός αξίζουν στην εθνική μας ομάδα μπάσκετ

Σε δήλωση προέβη ο τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Θάνος Μωραΐτης, για την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ. «Η μεγάλη επιτυχία αυτής της ομάδας είναι ότι κατάφερε να φέρει και πάλι το μπάσκετ ψηλά στις προτιμήσεις των Ελλήνων φιλάθλων και να αναδείξει τη συνέχεια των μεγάλων επιτυχιών που μας έχει χαρίσει το άθλημα της καλαθοσφαίρισης», υπογράμμισε. «Μια ήττα δεν μπορεί και δεν πρέπει να ακυρώσει τη μέχρι τώρα εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία της», τόνισε, συνεχίζοντας: «Είμαστε σίγουροι ότι έχει ακόμα πολύ μέλλον και σύντομα θα μας χαρίσει και πάλι σημαντικές διακρίσεις και μοναδικές συγκινήσεις».


Αναλυτικά, η δήλωσή του:

«Η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ μάς έκανε υπερήφανους για ακόμη μια φορά, τόσο με τις αθλητικές επιδόσεις της, όσο και με το υψηλό επίπεδο των παικτών και των προπονητών της.

Παρά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Ευρωμπάσκετ, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη απέδειξε ότι διαθέτει τεράστιο ταλέντο και εξαιρετικά οργανωτικά χαρακτηριστικά, τα οποία την κατατάσσουν ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του παγκόσμιου μπάσκετ.

Η μεγάλη επιτυχία αυτής της ομάδας είναι ότι κατάφερε να φέρει και πάλι το μπάσκετ ψηλά στις προτιμήσεις των Ελλήνων φιλάθλων και να αναδείξει τη συνέχεια των μεγάλων επιτυχιών που μας έχει χαρίσει το άθλημα της καλαθοσφαίρισης από το αλησμόνητο Ευρωμπάσκετ της Αθήνας του 1987 μέχρι και σήμερα.

Μια ήττα δεν μπορεί και δεν πρέπει να ακυρώσει τη μέχρι τώρα εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία της, συνεπώς μόνο συγχαρητήρια και θαυμασμός αξίζουν σε αυτή την ομάδα.

Είμαστε σίγουροι ότι έχει ακόμα πολύ μέλλον και σύντομα θα μας χαρίσει και πάλι σημαντικές διακρίσεις και μοναδικές συγκινήσεις.

Εμείς θα είμαστε πάντα στο πλευρό της, όχι μόνο στις χαρές και τις νίκες αλλά και στις ήττες και τις λύπες. Εξάλλου η εθνική ομάδα μπάσκετ ήταν, είναι και θα παραμείνει στις καρδιές μας, η επίσημη αγαπημένη των Ελλήνων φιλάθλων!»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)