to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:02 | 20.07.2022

Πολιτική

Θα 'ταν αστείο, αν δεν ήταν τραγικό: Ο Θεοδωρικάκος «ποστάρει» αστυνομικούς με λάστιχα ποτίσματος

Στην αρχή αναρωτιέται κανείς εύλογα αν «χάκαραν» το twitter του υπ. Προστασίας του Πολίτη την ώρα που οι φωτιές καίνε σπίτια μέσα σε κατοικημένες περιοχές. Αλλά όχι, απλώς ο Τάκης Θεοδωρικάκος κατάφερε στο μέσο της καταστροφής να ξεπεράσει (;) κάθε όριο ανοησίας και αμετροέπειας


Ο υπ. «Προστασίας του Πολίτη» της κυβέρνησης της ΝΔ, που δεν σταμάτησε λεπτό σε όλη τη διάρκεια της ως τώρα θητείας της να αγοράζει περιπολικά για την αστυνομία ώστε να εφαρμόζει το «νόμος και τάξη», αλλά αρνούνταν το παραμικρό στους δασοπυροσβέστες, βγήκε στις 10 το πρωί σήμερα Τετάρτη  και «πόσταρε» στο Twitter φωτογραφία αγνώστου προελεύσεως με αστυνομικούς της ΔΙΑΣ να ...καταβρέχουν ξερόχορτα με λάστιχο του ποτίσματος:

Και γράφει κιόλας ο αμετροεπής Θεοδωρικάκος: «Εκατοντάδες αστυνομικοί νύχτα και μέρα μάχονται για την προστασία της ζωής των πολιτών και την διασφάλιση της περιουσίας τους», και μας διαβεβαιώνει «συνεχίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις!» - εν προκειμένω δηλαδή με τη μάνικα του ποτίσματος...

Θα ήταν αστείο, αν δεν ήταν τραγικό.

Θα ήταν ανέκδοτο, αν την ώρα που ο υπ. Προστασίας του Πολίτη δημοσιεύει τέτοιες υποτιμητικές για κάθε πολίτη φωτογραφίες, δεν καίγονταν σπίτια σε Ντράφι, Πεντέλη κι Ανθούσα.

Θα γελούσαμε, έστω πικρά, αν την ίδια ώρα οι πυροσβέστες είχαν όσα χρειάζονταν για να παλέψουν με το πύρινο θεριό.

Θα μειδιούσαμε με συγκατάβαση για το γραφικό του ανδρός, αν δεν είχαμε γίνει όλοι μάρτυρες της καταστολής, με την αστυνομική αύρα, των διαδηλώσεων των πυροσβεστών προ μηνών, όπως υπενθυμίζουν οι χρήστες του Τwitter:

Ζούμε στη χώρα που το «θα ήταν γραφικοί αν δεν ήταν επικίνδυνοι» επιβεβαιώνεται χειμώνα  - καλοκαίρι...

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)