to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:06 | 22.07.2020

Πολιτική

«Θα κληθεί να λογοδοτήσει ο Κωνσταντινόπουλος»: Η απάντηση Μάρκου για το σημερινό περιστατικό στη Βουλή

Επεισόδιο προκλήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής ανάμεσα στον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Μάρκου.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πριν ξεκινήσει η εισήγηση του ΚΙΝΑΛ από τον Βασίλη Κεγκέρογλου ο Κ. Μάρκου είπε σε παρακαθήμενο βουλευτή «θα περίμενα να ακούσω τον Κεγκέρογλου αλλά τα είπε ο Πλεύρης».

Τότε ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος φέρεται να του είπε «μιλάς εσύ που είσαι χωμένος στη διαπλοκή; Έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σου και ο Κ. Μάρκου του απάντησε «μιλάς σε εμάς για διαπλοκή εσείς που είστε ανοιχτοί» κάνοντας και σχετική χειρονομία.

Ακολούθησαν έντονες αντιδράσεις από βουλευτές του ΚΙΝΑΛ και της ΝΔ που φώναζαν «ντροπή», «ξεφτιλισμένε», «σεβάσου την ιστορία σου» και ο προεδρεύων Θανάσης Μπούρας ζήτησε από τον βουλευτή να αποχωρήσει ενώ λίγο αργότερα διέκοψε την συνεδρίαση. Το ίδιο έκανε και η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη. [συντάκτης: avgi.gr]

Λίγο αργότερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε δημόσια απάντηση για το περιστατικό:

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛΛ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος εξαπέλυσε εναντίον μου σήμερα το πρωί εντός του Κοινοβουλίου μια χυδαία επίθεση. Ευρισκόμενος σε προφανές ντελίριο, με κατηγόρησε ως «διαπλεκόμενο» και ότι τάχα «έχει να αποκαλύψει πολλά για μένα». Του απάντησα αυτολεξεί: «Μιλάς εσύ που είσαι ανοικτός», προφανώς εννοώντας τις πολιτικές του θέσεις και την πλήρη ταύτισή τους με τις θέσεις της ΝΔ. Τον καλώ να ανακαλέσει άμεσα τις ύβρεις και τις συκοφαντίες του. Αλλιώς, ο συγκεκριμένος βουλευτής θα κληθεί να λογοδοτήσει για την αλήθεια ή αναλήθεια των ισχυρισμών του και να καταθέσει τα δήθεν στοιχεία για τις απαράδεκτες και αστήρικτες εκστομίσεις του.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)