to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:09 | 14.02.2023

Πολιτική

«Θα είμαστε μόνο εγώ, εσύ και η ελληνική κυβέρνηση»: Το επικό τρολάρισμα του Ευρωπαϊκού Κέντρου για την Ελευθερία του Τύπου

Ανελέητο τρολ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου «έπαιξε» το Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Ελευθερία του Τύπου που έβαλε στη μαρκίζα τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων και όχι μόνο


Για την ημέρα των ερωτευμένων, την καλύτερη ευχή την έδωσε το Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Ελευθερία του Τύπου και των Μέσων Ενημέρωσης (ECPMF) που με μία κάρτα για τον έρωτα, ανέδειξε την αγάπη του Έλληνα πρωθυπουργού για την ελευθερία του Τύπου. 

Με έξι κάρτες για φανερά «ερωτευμένους» πολιτικούς, με πρώτο και καλύτερο τον Κυριάκο Μητσοτάκη:

«Αφιερώνουμε τη φετινή ημέρα του Άγιου Βαλεντίνου στη μία και μοναδική αληθινή μας αγάπη, την Ελευθερία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Πιστεύουμε ότι η ελευθερία των μέσων ενημέρωσης είναι το θεμέλιο της δημοκρατίας, των ανοιχτών κοινωνιών και της ελεύθερης ανταλλαγής πληροφοριών και απόψεων. Επιτρέπει τις διαφορετικές φωνές, τη δυνατότητα να λογοδοτεί η εξουσία και διασφαλίζει την πρόσβαση στην αλήθεια για όλους.

Ως εκ τούτου, η ελευθερία των μέσων μαζικής ενημέρωσης είναι καθολική και είναι ζωτικής σημασίας να συνεχίσουμε να την προστατεύουμε - κάτι που προσπαθούμε να κάνουμε καθημερινά στο ECPMF.

Αν συμμερίζεστε το πάθος μας, παρακάτω μπορείτε να βρείτε 6 κάρτες για να στείλετε σε αυτόν τον ξεχωριστό άνθρωπο».

«Ανυπομονώ να σου τηλεφωνήσω απόψε. Θα είμαστε μόνο εσύ, εγώ και η ελληνική κυβέρνηση» αναφέρει η κάρτα του Έλληνα πρωθυπουργού.

«Είσαι το τοπίο των ΜΜΕ της Ουγγαρίας; Γιατί νιώθω την ένταση» γράφει μία ακόμη με πρωταγωνιστή τον Βίκτορ Όρμπαν.

«Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο Pegasus και σε εμένα; Θα χαρείς που γλίστρησα στα μηνύματά σου» το μήνυμα ενός σκοτεινού χάκερ.

«Είσαι το ανεξάρτητο τοπίο των ΜΜΕ στην Πολωνία; Επειδή θα ήθελα να σε κατακτήσω» σημειώνει άλλη μία με κεντρικό πρόσωπο τον πρόεδρο της Πολωνίας Αντρέι Ντούντα.

«Πιστεύουμε ότι η ελευθερία των μέσων ενημέρωσης είναι το θεμέλιο της δημοκρατίας, των ανοιχτών κοινωνιών και της ελεύθερης ανταλλαγής πληροφοριών και απόψεων. Δίνει δυνατότητες στις φωνές που διαφωνούν, την ικανότητα να λογοδοτεί η εξουσία και εξασφαλίζει πρόσβαση στην αλήθεια για όλους» τονίζει σε ανάρτησή του στο Facebook το ECPMF.

«Ως εκ τούτου, η ελευθερία των μέσων ενημέρωσης είναι καθολική και είναι ζωτικής σημασίας να συνεχίσουμε να την προστατεύουμε – κάτι που προσπαθούμε να κάνουμε καθημερινά στο ECPMF» υπογραμμίζει.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)