to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

0:42 | 10.05.2018

Πολιτική

Θα άφηναν τον Κάρολο να πάνε για πουρνάρια;

Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων η επίσκεψη του Καρόλου και της Καμίλα στην Ελλάδα, με εκτενέστατα ρεπορτάζ και λεπτομέρειες. Ακολούθησαν ρεπορτάζ για το νομοσχέδιο για την τεκνοθεσία και την αναδοχή, το τραγικό τροχαίο στον Κηφισό και πλούσιο ρεπορτάζ από το αστυνομικό δελτίο...


Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


 

«Ίσα δικαιώματα για όλους στην αναδοχή και την υιοθεσία»: Ψηφίστηκε με μεγάλη πλειοψηφία το ν/σ και το άρθρο 8

Ψηφίστηκε με μεγάλη πλειοψηφία από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με τα «μέτρα για την προώθηση του θεσμού της υιοθεσίας και αναδοχής» - Εγκρίθηκε με 161 ψήφους υπέρ, έναντι 103 κατά, το άρθρο 8 για τη δυνατότητα αναδοχής από ομόφυλα ζευγάρια. (αναλυτικά)


 

Έμπλεξαν οι «γραμμές» στη ΝΔ του «φιλελεύθερου» Μητσοτάκη

Ηχηρές διαφοροποιήσεις στη ΝΔ για την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια, ωστόσο μόνο 4 βουλευτές της υπερψήφισαν το εν λόγω άρθρο, μεταξύ και αυτών η εισηγήτρια (του «όχι»!), Κ. Μάρκου. (αναλυτικά)


 

Αλ. Τσίπρας: Κανένα παιδί στο περιθώριο, κανένα παιδί σε ίδρυμα

Μετατρέπουμε μία υπόθεση που σήμερα είναι φθορά ψυχής αρκετών χρόνων, σε υπόθεση που ολοκληρώνεται σε ένα έτος, ανέφερε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ώστε να «σταματήσει αυτό το βασανιστήριο και για τους υποψηφίους γονείς αλλά και για τα παιδιά». (αναλυτικά)


 

ΕΡΓΑΝΗ: Επίδοση - ρεκόρ με 155.826 θέσεις εργασίας το πρώτο τετράμηνο

Την υψηλότερη μηνιαία επίδοση από το 2001 έως σήμερα κατέγραψε τον Απρίλιο του 2018 το ισοζύγιο προσλήψεων- αποχωρήσεων. (αναλυτικά)


 

Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την ανάπλαση της Αθήνας - Τι τόνισαν Χρ. Σπίτρζης και Αλ. Φλαμπουράρης

«Η Αθήνα θα βγει από τον μαρασμό». (αναλυτικά)


 

Το δικαίωμα όλων των παιδιών για 2χρονη υποχρεωτική προσχολική εκπαίδευση γίνεται πραγματικότητα

Ήδη από το σχολικό έτος 2018-2019 αρχίζει σε 184 δήμους της χώρας η υποχρεωτική φοίτηση των νηπίων που θα συμπληρώσουν την 31/12/2018 την ηλικία των 4 ετών. (αναλυτικά)



 

«Το σύστημα υγείας δεν είναι ανοχύρωτο»

«Είναι προφανές ότι έχουμε να κάνουμε με μια οργανωμένη μαφία στο χώρο των παράνομων παράλληλων εξαγωγών φαρμάκου στη χώρα και απ’ ό,τι φαίνεται το συγκεκριμένο κύκλωμα εξειδικευόταν στην υπεξαίρεση και εξαγωγή ακριβών ογκολογικών φαρμάκων, τα οποία φυσικά πληρώνει και πολύ καλά κάνει η ελληνική πολιτεία, δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Α. Ξανθός, για την υπόθεση του κυκλώματος που διακινούσε παράνομα, ακριβά φάρμακα για καρκινοπαθείς.(αναλυτικά)


 

«Συνεχίζουμε τον αγώνα για δημόσιες ποιοτικές αστικές συγκοινωνίες στη Θεσσαλονίκη»

Απάντηση από τη Δικαιοσύνη στον καιροσκοπισμό των εραστών του κρατικοδίαιτου ιδιωτικού ΟΑΣΘ που επιχείρησαν να μην αποτιμηθεί η περιουσία του. (αναλυτικά)


 

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν την παραπομπή Κατσίκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής

Με αφορμή τις χθεσινές, «απαράδεκτες, άκρως προσβλητικές, ομοφοβικές δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κ. Κατσίκη», κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την αναδοχή και την υιοθεσία. (αναλυτικά)


 

Εφάπαξ ενίσχυση 1.000 ευρώ στους άνεργους πρώην εργαζόμενους του Mega

Τη χορήγηση εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης, ύψους 1.000 ευρώ, ανά άνεργο-πρώην εργαζόμενο της εταιρείας με την επωνυμία «Τηλέτυπος Ανώνυμη Εταιρεία Τηλεοπτικών Προγραμμάτων», με τον διακριτικό τίτλο Mega Channel, ενέκριναν με Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, ο υφυπουργός Εργασίας, Νάσος Ηλιόπουλος και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης. (αναλυτικά)


 

«Η ρύθμιση των κόκκινων δανείων, η σοβαρότερη μέχρι σήμερα για τον αγροτικό χώρο»

"Οι δόσεις εκ των πραγμάτων θα λαμβάνουν υπόψη τι εισόδημα υπάρχει από πλευράς του αγρότη και τη βιωσιμότητα της δραστηριότητάς τους"... (αναλυτικά)


 

Σε δέκα πόλεις επεκτείνεται η εμφανής αστυνόμευση με ποδήλατα

Την επέκταση του θεσμού της εμφανούς αστυνόμευσης με ποδήλατα σε άλλες δέκα πόλεις της Ελλάδας, παρουσίασαν σήμερα η πολιτική και φυσική ηγεσία της Αστυνομίας, στο μέγαρο της λεωφόρου Κατεχάκη. (αναλυτικά)


 

«Μια νέα αρχή στα ΕΠΑΛ» από τον Σεπτέμβρη

Σημαντική χρηματοδότηση, που θα ενισχύσει τη λειτουργία και τον ρόλο των Επαγγελματικών Λυκείων, εξασφάλισε το υπουργείο Παιδείας. (αναλυτικά)


 

Ενισχύσεις 925.000 ευρώ σε δήμους για την αντιμετώπιση ζημιών από την κακοκαιρία

Ενισχύσεις 925.000 ευρώ στους Δήμους Δομοκού, Λευκάδας, Μεσσήνης, Σερβίων – Βελβεντού, Σπετσών και Φαρκαδόνας για την αντιμετώπιση ζημιών από την κακοκαιρία. (αναλυτικά)


 

#This_is_not_fake_news – 9. Έργο αντιπλημμυρικής προστασίας με την κατασκευή αγωγών ομβρίων υδάτων σε Περιστέρι και Χαϊδάρι

Διαδικτυακή εκστρατεία για την ενημέρωση των πολιτών για τα έργα υποδομής που υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής. (αναλυτικά)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)