to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

22:19 | 29.12.2021

Πολιτική

Θ. Ξανθόπουλος: «Σε βέρτιγκο η κυβέρνηση, κατέρρευσε κάθε σχεδιασμός για την πανδημία»

«Η κυβέρνηση βρίσκεται πλέον σε βέρτιγκο», σημείωσε μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Δράμας και τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θ. Ξανθόπουλος, μιλώντας στο ArtTv και την εκπομπή «Λόγος και Αντίλογος».


«Η κυβέρνηση βρίσκεται πλέον σε βέρτιγκο. Βαδίζει με τη λογική του βλέποντας και κάνοντας. Με την εκτόξευση των κρουσμάτων κατέρρευσε οποιοσδήποτε  σχεδιασμός της Επρεπε να δράσει εδώ και καιρό και όχι κατόπιν εορτών», σημείωσε μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Δράμας και τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θ. Ξανθόπολος, μιλώντας στο ArtTv και την εκπομπή «Λόγος και Αντίλογος». Ταυτόχρονα απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να σπεύσουν να εμβολιαστούν και να τηρήσουν τα μέτρα, γιατί, όπως είπε, η εξαιρετικά μεταδοτική παραλλαγή της Ομικρον κινδυνεύει να τινάξει στον αέρα ότι απέμεινε από το ΕΣΥ.

     «Υπάρχει εκθετική αύξηση κρουσμάτων και θανάτων. Είμαστε πρώτοι σε θανάτους ανά εκ. πληθυσμού, Εχουμε πολύ υψηλό ποσοστό θνησιμότητας διασωληνωμένων. Όμως από την κυβέρνηση δεν ακούσαμε ίχνος αυτοκριτικής. Όλα πάνε καλά και ο πρωθυπουργός επέλεξε να πάει διακοπές στην Ηπειρο», συμπλήρωσε ο κ. Ξανθόπουλος. 

Απαντώντας σε ερωτήσεις παρατήρησε: «Εχουμε διατυπώσει από πέρσι προτάσεις αλλά η  συντηρητική ιδεοληψία τη κυβέρνησης την  εμποδίζει να τις ακούσει. Για την αραίωση των πολιτών στα μέσα μεταφοράς και των μαθητών στις τάξεις, για την αλλαγή των πρωτοκόλλων στα σχολεία. Ζητάμε την ενίσχυση του ΕΣΥ. Όμως όλες τις προτάσεις μας τις πατάξατε στ κάλαθο των αχρήστων, κηρύξατε τη χώρα covid free για τον τουρισμό, όπως παραδέχθηκε ανενδοίαστα ο κ. Γεωργιάδης ο οποίος είπε ακόμη ότι δεν θα υπάρξει καμία ενίσχυση για τους πληττόμενους κλάδους».

     «Ασκούμε υπεύθυνη αντιπολίτευση, προσπαθώντας να αναδείξουμε τα προβλήματα. Οι μάσκες πρέπει να μπουν σε διατίμηση. Το ευρωκοινοβούλιο ψήφισε άρση πατέντας στα εμβόλια, αλλά οι ευρωβουλευτές της ΝΔ μειοψηφήσαν. Αν δεν παραχθούν άμεσα μαζικά εμβόλια για όλο τον πλανήτη θα σκιαμαχούμε», κατέληξε

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)