to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:40 | 31.12.2020

Πολιτική

Θ. Ξανθόπουλος: Μπούμεραγκ για την κυβέρνηση το επικοινωνιακό σόου με τον εμβολιασμό

Επίθεση στη κυβέρνηση για το επικοινωνιακό σόου στη διαχείριση του εμβολιασμού που τελικά στράφηκε εναντίον της, άσκησε ο βουλευτής Δράμας, τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Θεόφιλος Ξανθόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου», του τηλεοπτικού σταθμού Κontra Channel.


«Η κυβέρνηση έχει μάθει στην επικοινωνία και νομίζει ότι όλα είναι επικοινωνία. Ειδαμε να παρελαύνουν διάφοροι τύποι που δεν έχουν καμία άμεση σχέση με το κυβερνητικό έργο, να εμβολιάζονται και να κάνουν αναρτήσεις. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και τελικά έγινε μπούμεραγκ για την κυβέρνηση. Ορθά λοιπόν το μάζεψε ο πρωθυπουργός. Αρα παραδέχονται στη κυβέρνηση ότι το θέμα του εμβολιασμού των κυβερνητικών στελεχών είχε ξεχειλώσει. Και τώρα προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα»,  τόνισε ο κ. Ξανθόπουλος.

Ο βουλευτής, χαρακτήρισε εξαιρετικά σημαντική την υπόθεση του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού, προσθέτοντας ότι η οργανωτική διαχείριση του είναι μιας αμιγώς πολιτική διαδικασία υποκείμενη σε κριτική. «Το κύριο θέμα είναι εδώ αν είμαστε έτοιμοι οργανωτικά να εμβολιάσουμε εκατομμύρια πολίτες», συμπλήρωσε.

«Για κάθε εμβολιαζόμενο χρειάζεται γιατρός και νοσηλευτής. Εγώ επισκέφθηκα όλα τα Κέντρα Υγείας στην Περιφερειακή Ενότητα  Δράμας & συνομίλησα τόσο με τους γιατρούς  και το νοσηλευτικό προσωπικό. Όταν π.χ. στο Κ.Υ Παρανεστίου το προσωπικό καλύπτει ανάγκες του Νοσοκομείου Δράμας ή θα εμβολιασθούν λιγότεροι ή θα χαθεί η «μπάλα»., παρατήρησε.

«Η ανοσία  και με το εμβόλιο θα αργήσει και επομένως είναι λάθος να καλλιεργείται μια επίπλαστη ευφορία που οδηγεί σε εφησυχασμό. Χρειάζεται συνεχής τήρηση των μέτρων και ουσιαστική στήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας», κατέληξε ο κ. Ξανθόπουλος.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)