to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:58 | 24.01.2019

Πολιτική

Θ. Τζάκρη: Ο Μητσοτάκης έδωσε τη δυνατότητα σε κάθε φασίστα να βγει από το καβούκι του (βίντεο)

Δεν ήταν επίθεση σε άδειο γραφείο, εκείνη την ώρα ήταν μέσα οι γονείς μου, ο άντρας μου και το παιδί μου


«Ο κ. Μητσοτάκης διχάζει τον ελληνικό λαό από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την ηγεσία της ΝΔ, ζητάει διαρκώς εκλογές, ζητά να πέσει η κυβέρνηση. Έχει μετατρέψει τον πολιτικό διάλογο σε διάλογο μίσους και φανατισμού»

Δολοφονική επίθεση που ενθαρρύνεται από συγκεκριμένες πολιτικές συμπεριφορές και συγκεκριμένα κόμματα χαρακτήρισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη τη χθεσινή επίθεση που δέχτηκε στο σπίτι της.

«Ήταν επίθεση με αρκετές μολότοφ στο σπίτι που ζει η οικογένειά μου, με σκοπό τη πυρπόλησή του και τη πρόκληση βλάβης σε αυτούς που ζουν. Δεν ήταν επίθεση σε άδειο γραφείο, εκείνη την ώρα ήταν μέσα  οι γονείς μου, ο άντρας μου και το παιδί μου» ανέφερε μιλώντας στο Open Tv.

Όπως είπε, πρόκειται για κλιμάκωση στα περιστατικά βίας που ενθαρρύνεται από συγκεκριμένες πολιτικές συμπεριφορές και συγκεκριμένα κόμματα. «Έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, ξεκίνησε με τις προτροπές για την αποστολή sms από τα στελέχη της ΝΔ, με τις αφίσες, τα τάγματα εφόδου που προσπάθησαν να μπουν στη Βουλή. Θέλω να ελπίζω ότι δε θα υπάρχει άλλη κλιμάκωση σε αυτό το φαύλο κύκλο βίας και ανομίας που τροφοδοτείται από κόμματα» ανέφερε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Κ. Μητσοτάκη.

«Ο κ. Μητσοτάκης διχάζει τον ελληνικό λαό από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την ηγεσία της ΝΔ, ζητάει διαρκώς εκλογές, ζητά να πέσει η κυβέρνηση. Έχει μετατρέψει τον πολιτικό διάλογο σε διάλογο μίσους και φανατισμού. Τροφοδοτεί όλες αυτές τις συμπεριφορές, έχει δώσει τη δυνατότητα σε κάθε ακραίο και φασίστα να βγει από το καβούκι του και να αποκτήσει πάλι υπόσταση και ρόλο» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «πολιτική αγωνία» του Κ. Μητσοτάκη, καθώς «από τη μία έχει τους βαρόνους που θέλουν να καθίσουν σε καρέκλες εξουσίας και από την άλλη έχει τα ακροδεξιά σταγονίδια. Προσπαθεί να τους ικανοποιήσει όλους για να παραμείνει στην καρέκλα εξουσίας».

«Ό,τι και αν προσπαθήσουν να μου κάνουν, δεν πρόκειται να καμφθώ, θα συνεχίζω να υποστηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις αυτά που πιστεύω ότι είναι καλά για την πατρίδα μου. Γνώμονας σε όλη μου την πολιτική διαδρομή υπήρχε η εξυπηρέτηση του εθνικού και δημόσιου συμφέροντος» υπογράμμισε η Θ. Τζάκρη.

Συντάκτης: avgi.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)