to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:10 | 20.03.2019

Αυτοδιοίκηση

Θ. Σχινάς: Επί Δούρου η Περιφέρεια Αττικής έκανε αντιπλημμυρικά έργα που δεν έκαναν οι άλλοι και διώκεται γι’ αυτό

Για την στοχοποίηση της Ρένας Δούρου από τους εισαγγελικούς λειτουργούς καθώς ουσιαστικά κατηγορείται για τις συνέπειες των πλημμυρών στην Μάνδρα και για όσα δεν έκαναν οι προηγούμενοι αιρετοί μίλησε στον 105,5 Στο Κόκκινο ο Θοδωρής Σχινάς, πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.


Ο κ. Σχινάς για το πόρισμα και τις διώξεις σε βάρος 9 ατόμων (αιρετοί και υπηρεσιακοί παράγοντες) εξήγησε στον Νίκο Σβέρκο ότι αυτό βγήκε μετά από 16 μήνες και δύο μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές και αυτό έχει τη σημασία του.

Επισήμανε ότι η δίωξη των 9 ατόμων δεν σημαίνει και την ενοχή τους και πως τα επιστημονικά πορίσματα για τις πλημμύρες που οδήγησαν στον θάνατο 24 ανθρώπους δεν καταλήγουν σε καμιά ένδειξη αμέλειας ή παράλειψης για την σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής και μάλιστα το πρόσφατο πόρισμα τονίζει η Περιφέρεια Αττικής επί Δούρου ενήργησαν με τη μέγιστη ταχύτητα και τα έργα σήμερα εκτελούνται και εκτελούνται έργα που δεν έγιναν όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Ο κ. Σχινάς τόνισε ότι η αυτή τη στιγμή η συγκεκριμένη αιρετή διοίκηση διώκεται «για το τίμημα της επιμέλεια της με την άσκηση δίωξης» και τόνισε ότι «η δίωξη θα είχε δημοσιότητα μόνο αν είχε και την κα Δούρου μέσα ως διωκόμενη».

Μάλιστα τόνισε ότι «7 Απριλίου του 2014 ήταν περιφερειάρχης ο κ. Σγουρός εντούτοις αναφέρεται ο χρόνος παράλειψη της κας Δούρου 7-4-2014» ενώ τότε δεν είναι εκλεγεί καν και αυτό είναι ενδεικτικό. Η περιφερειάρχης Αττικής «Ρένα Δούρου κάνει αυτά που δεν έκαναν οι άλλοι» εξήγησε χαρακτηριστικά.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)