to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:51 | 03.04.2015

Πολιτική

Θ. Πετράκος: Ανακρίβειες από το Energypress, «ιδιωτικοποιήσεις δεν θα γίνουν»

«τόνισα και τονίζω ότι "ούτε παραχωρήσεις, ούτε ιδιωτικοποιήσεις θα γίνουν. Μάλιστα τόνισα, ότι δεν θα γίνει καμία ιδιωτικοποίηση όπως πήγε να γίνει με τον ΑΔΜΗΕ και η οποία σταμάτησε ή όπως πήγε να γίνει με την λεγόμενη "Μικρή ΔΕΗ" η οποία και αυτή σταμάτησε»


Όπως αναφέρει ο κοιν. εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ:

«Με αφορμή μια σοβαρή ανακρίβεια που έγραψε το Energypress, την οποία δυστυχώς αναπαρήγαγαν και άλλες ιστοσελίδες, θέλω να τονίσω τα εξής:

Στην συνέντευξή μου στις 2 Απριλίου στο Vima fm στους δημοσιογράφους Βασίλη Χιώτη και Νώτη Παπαδόπουλο, όπως προκύπτει και από το απομαγνητοφωνημένο κείμενο δεν δήλωσα σε καμία περίπτωση τα απολύτως ανακριβή που έγραψε αρχικά το Energypress και αναπαρήγαγαν και άλλες ιστοσελίδες, ότι δηλαδή «Όσες ιδιωτικοποιήσεις έχουν ξεκινήσει θα ολοκληρωθούν κανονικά».

Αντίθετα τόνισα και τονίζω ότι «ούτε παραχωρήσεις, ούτε ιδιωτικοποιήσεις θα γίνουν.  Μάλιστα τόνισα, ότι δεν θα γίνει καμία ιδιωτικοποίηση όπως πήγε να γίνει με τον ΑΔΜΗΕ και η οποία σταμάτησε ή όπως πήγε να γίνει με την λεγόμενη «Μικρή ΔΕΗ» η οποία και αυτή σταμάτησε.

Ακόμα και η περίπτωση των Περιφερειακών Αεροδρομίων, τόνισα ότι παρότι είχε προχωρήσει αρκετά η περίπτωσή τους, αυτό δεν ήταν δική μας επιλογή και ούτε θέση και ο αρμόδιος Υπουργός κ. Γ. Σταθάκης είπε ότι, θα επανεξεταστεί η συγκεκριμένη συμφωνία που είχε κάνει η προηγούμενη κυβέρνηση.»

Συνεπώς είναι προφανής η ανακρίβεια.

Τον ΣΥΡΙΖΑ τον δεσμεύουν οι προγραμματικές του θέσεις οι οποίες είναι σαφείς. Ο ΣΥΡΙΖΑ κι εγώ προσωπικά είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι με ιδιωτικοποιήσεις αποκρατικοποιήσεις, παραχωρήσεις και ξεπούλημα των Δημόσιων Επιχειρήσεων και της Δημόσιας περιουσίας.»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)