to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:26 | 16.07.2018

πηγή: Στο Κόκκινο

Πολιτική

Θ. Παπαχριστόπουλος: Θα είναι έγκλημα καθοσιώσεως να ρίξει κάποιος αυτή την κυβέρνηση

«Είναι έγκλημα καθοσιώσεως όποιος ρίξει αυτή την κυβέρνηση. Είναι πρώτη φορά που έχουμε κυβέρνηση που συγκρούεται μετωπικά με τη διαπλοκή» δήλωσε μιλώντας στο «Κόκκινο Θεσσαλονίκης 93,4» ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος.


Σε σχέση με την στήριξη που παρέχει στη Συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Παπαχριστόπουλος σημείωσε ότι «μια χώρα που έχει ΑΠΕ μόνο 10 δις, το μεροκάματο είναι 250 ευρώ, το 50% είναι κάτω από το όριο της φτώχιας, δεν έχει καν στρατό, και η Τουρκία καιροφυλαχτεί χρόνια και επηρεάζει σε ένα βαθμό, πιστεύω ότι είναι ένα θέμα που πρέπει να λυθεί. Έχω πει αυτή την άποψη και έχω διαφοροποιηθεί εδώ και καιρό».

Αναφορικά με την δημόσια διαφοροποίηση του από την στάση του κόμματος του, των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ο . Παπαχριστόπουλος τόνισε ότι «δεν μπήκα στη Βουλή για να έχω τυφλή πολιτική γραμμή, έχω άποψη. Είναι δημοκρατική κατάκτηση αυτό».

Σχολιάζοντας την εκλογολογία του τελευταίου διαστήματος ο βουλευτής των ΑΝΕΛ δήλωσε ότι «είναι η πρώτη κυβέρνηση που χτυπάει μετωπικά την διαπλοκή και δεν μπορεί να της προσάψει κανείς τίποτα. Αυτή η κυβέρνηση έχει αξιοπιστία», ενώ διαπίστωσε ότι «όλες οι κινήσεις που έχει κάνει ο πρωθυπουργός είναι σωστές».

Ο ίδιος χαρακτήρισε πολύ σημαντικό γεγονός την καθιέρωση της απλής αναλογικής καθώς «θα λύσει προβλήματα σε μια χώρα που είναι ταλαιπωρημένη από θηριώδεις παντοδυναμίες».

Σε σχέση με την προσωπική του πολιτική πορεία ο κ. Παπαχριστόπουλος τόνισε ότι «στη Βουλή δε μπήκα για να κάνω καριέρα», ενώ σημείωσε ότι «πρέπει να τελειώνει η ιστορία με τις κομματικές γραμμές».

Ακούστε τα όσα δήλωσε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, στο «Κόκκινο Θεσσαλονίκης 93,4», την εκπομπή «Ορθά Κοφτά» και τον Απόστολο Λυκεσά.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)