to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:04 | 28.11.2017

πηγή: Στο Κόκκινο

Πολιτική

Θ. Παπαχριστόπουλος: Τα έξι «Βατερλό» του Μητσοτάκη, απαξιώνεται από την ηγετική ομάδα, εγκαταλείπεται από τους βουλευτές

Αντώνης Σαμαράς, Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης δίνουν γραμμή και οδηγούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε συνεχή «Βατερλό», όπως χτες που στη δευτερολογία του είχαν ήδη φύγει 60 βουλευτές της ΝΔ, υπογράμμισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος Στο Κόκκινο και τον Δημήτρη Κουκλουμπέρη.


«Στη δευτερολογία του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχουν μείνει γύρω στα 15 βουλευτές του, οι υπόλοιποι σηκώθηκαν και έφυγαν, εξήντα βουλευτές δεν υπάρχουν στα έδρανα, την ώρα που μιλάει ο αρχηγός τους, αν σας λέει κάτι αυτό...», είπε ο κ. Παπαχριστόπουλος.

Η χτεσινή συζήτηση, κατά τον ίδιο, «ήταν άλλο ένα, το έκτο Βατερλό. Δεν τους βγήκε το Grexit ... δεν τους βγαίνει η παρένθεση ... δεν τους βγαίνει η πετρελαιοκηλίδα ... δεν τους βγαίνουν οι πρόωρες εκλογές ... δεν τους βγαίνει το Noor1 που ήθελαν εξεταστική», όπως είπε χαρακτηριστικά, για να ακολουθήσει η συζήτηση για την πώληση αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία με τα ίδια αποτελέσματα.

«Θυμίζουν τυφλούς που χτυπούν σε τοίχο ... η ηγετική ομάδα, λυπάμαι που το λέω, απαξιώνει τον κ. Μητσοτάκη, τον αρχηγό ενός κόμματος που έχει στελέχη που σέβομαι ακόμη. Δεν μπορεί αυτή η έξαλλη, υστερική αντιπολίτευση, να οδηγήσει πουθενά», συνέχισε ο κ. Παπαχριστόπουλος.

Εκτίμησε μάλιστα ότι «η ηγετική ομάδα, πίσω της πιστεύω πρέπει να είναι ο Αντώνης Σαμαράς μαζί με τον έναν αντιπρόεδρο (σ.τ.σ. τον Άδωνι Γεωργιάδη) και τον κ. Βορίδη, περνούν γραμμή» και είναι αυτή που έχει οδηγήσει στα αδιέξοδα την αξιωματική αντιπολίτευση.

Ακούστε το ηχητικό

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)