to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:41 | 01.09.2021

Πολιτική

Θ. Μωραΐτης: Ο ανασχηματισμός - ανέκδοτο φέρει το ονοματεπώνυμο του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Συνιστά ομολογία ήττας εκ μέρους της κυβέρνησης στη διαχείριση των πυρκαγιών, αλλά και της πανδημίας. Για αυτό άλλωστε άλλαξε την ηγεσία και των δύο αρμόδιων Υπουργείων» είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας στο Κόκκινο Πάτρας 107,7


Αναφερόμενος στον Ανασχηματισμό τόνισε ότι ο αποτυχημένος Ανασχηματισμός - ανέκδοτο φέρει το ονοματεπώνυμο του Κυριάκου Μητσοτάκη και εκτίμησε ότι πρόθεσή του ήταν να παίξει πολιτικό παιχνίδι, ικανοποιώντας παράλληλα το ακροδεξιό του ακροατήριο.

Επισήμανε πως συνιστά ομολογία ήττας εκ μέρους της κυβέρνησης στη διαχείριση των πυρκαγιών, αλλά και της πανδημίας. Για αυτό άλλωστε άλλαξε την ηγεσία και των δύο αρμόδιων Υπουργείων εών συμπλήρωσε πως επιχείρησε να παγιδεύσει τον κ. Αποστολάκη στη λογική της συναίνεσης, βάζοντας τελικά ένα τεράστιο αυτογκόλ.

Για τη ΜΕΘ Νοσοκομείου Αγρινίου υποστήριξε ότι το θρίλερ με το Νοσοκομείο Αγρινίου δεν έχει τέλος και έκανε γνωστό πως σε κρίσιμη φάση της πανδημίας, η ΜΕΘ παραμένει σε αναστολή επ' αόριστον.

«Πρόκειται για συνθήκη τριτοκοσμική. Συνιστά ντροπή για τη χώρα, πλήρη υποτίμηση του Νομού μας και των ανθρώπων του» είπε χαρακητριστικά.

Ειδική αναφορά έκανε στα Πανεπιστημιακά Τμήματα Αιτωλοακαρνανίας.

«Η ανακοίνωση των βάσεων, επιβεβαίωσε με το παραπάνω τους χειρότερους φόβους μας» είπε.

Και συμπλήρωσε: «Η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής ήταν καρμανιόλα που έκοψε τα όνειρα 40.000 παιδιών. Μητσοτάκης και Κεραμέως είναι υπόλογοι στους Έλληνες πολίτες. Από τις 979 προσφερόμενες θέσεις στο Νομό μας καλύφθηκαν μόλις οι 274. Στο Μεσολόγγι μένει κενό το 91,5% και στο Αγρίνιο το 66,2% των θέσεων. Η πρόθεση για διαγραφή της Αιτωλοακαρνανίας από τον ακαδημαϊκό χάρτη είναι ξεκάθαρη».

Ενώ για την γενική πολιτική κατάσταση ο Τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παρατήρησε: «Ο Μητσοτάκης απαξιώνεται ημέρα με την ημέρα. Το φιάσκο του "επιτελικού κράτους" είναι η αρχή του τέλους.  Βέβαια, μόνο μέλημα της κυβέρνησης είναι η επικοινωνιακή διαχείριση, αλλά και πώς θα διαλύσει τη Δημόσια Υγεία και τη Δημόσια Παιδεία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ -  Προοδευτική Συμμαχία βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη ευθύνη: Να γυρίσει σελίδα η χώρα και θα αγωνιστούμε το επόμενο διάστημα με όλες μας τις δυνάμεις για αυτό».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)