to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:22 | 20.01.2019

Πολιτική

Θ. Μαργαρίτης: Η επιλογή για παρών ή αποχή εξασφαλίζει της ενότητα της ΔΗΜΑΡ και τη συνοχή του ΚΙΝΑΛ

Το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ και γραμματέας του Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Κινήματος Αλλαγής τόνισε ότι «οφείλουμε παρά τα λάθη, τις όποιες διαφωνίες μας με το ΠΑΣΟΚ να συνεχίσουμε το εγχείρημα που ξεκίνησε το 2015 και πρέπει να προχωρήσει με αυτόνομη πορεία της Κεντροαριστεράς και την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών».


Μιλώντας στη Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ κι εκφράζοντας την άλλη άποψη, μετά την εισήγηση του Θανάση Θεοχαρόπουλου για υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, ο Θόδωρος Μαργαρίτης υπογράμμισε: «Η επιλογή για Παρών ή Αποχή εξασφαλίζει της ενότητα της ΔΗΜΑΡ και τη συνοχή του Κινήματος Αλλαγής. Το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ και γραμματέας του Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Κινήματος Αλλαγής τόνισε ότι «οφείλουμε παρά τα λάθη, τις όποιες διαφωνίες μας με το ΠΑΣΟΚ να συνεχίσουμε το εγχείρημα που ξεκίνησε το 2015 και πρέπει να προχωρήσει με αυτόνομη πορεία της Κεντροαριστεράς και την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών».

Ο Θόδωρος Μαργαρίτης ανέφερε ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι σε θετική κατεύνθυνση τονίζοντας ωστόσο ότι «δεν μπορούμε να μην βλέπουμε μια κυβερνητική πλειοψηφία με αμφίβολη προγραμματική κατεύθυνση προχώρησε χωρίς συναινέσεις και με απόλυτη εργαλειοποίηση με στόχο τα παιχνίδια εξουσίας και την κομματική αντιπαράθεση. Πρόκειται για αρνητική εξέλιξη». Το ηγετικό στέλεχος της ΔΗΜΑΡ και του Κινήματος Αλλαγής σημειώνοντας τη θέση του κόμματος για τη προκήρυξη εκλογών επεσήμανε ότι η σχετική συζήτηση δεν βρίσκεται σε ουδέτερο χρόνο και δεν είναι δυνατόν να μην συνυπολογισθεί αυτό το δεδομένο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)