to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:47 | 18.02.2022

Πολιτική

Θ. Καμπαγιάννης: «Κανονικότητα» που πρέπει να συνηθίσουμε τα ψέματα

«Για αυτή την υπόθεση, έχουν προβεί σε δηλώσεις στήριξης προς τον εκδότη των Παραπολιτικών τριάντα-τέσσερις (34!) υπουργοί και υφυπουργοί της κυβέρνησης, εξήντα-έξι (66!) βουλευτές της Νεας Δημοκρατίας και 3-4 δανεικοί του ΚΙΝΑΛ» αναφέρει ο κ. Καμπαγιάννης


Την εντύπωση του για για τα όσα συνέβησαν εχθές στην εκδίκαση της αγωγής του Αλέξη Τσίπρα κατά του εκδότη των Παραπολιτικών Γιάννη Κουρτάκη εξέφρασε ο συνήγορος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Θανάσης Καμπαγιάννης.

Με δημοσίευση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επισήμανε ότι: « Στο ερώτημα αν οτιδήποτε από τα αναφερόμενα στο τουήτ του εναγόμενου βασίζεται σε δημοσιογραφικές πληροφορίες, η απάντηση του μάρτυρα του εναγόμενου ήταν κοφτή: “Καμία δημοσιογραφική πληροφορία!”. Τα όσα ειπώθηκαν από τον εκδότη των Παραπολιτικών ήταν “για να ιντριγκάρουν τον ενάγοντα και να τον αναγκάσουν να απαντήσει”».

Για να επισημάνει στη συνέχεια ο κ. Καμπαφιάννης: « Δηλαδή ένας εκδότης γράφει ότι κατασκευαστική εταιρεία πλήρωσε (!) για έξοδα επισκευής οικίας πρώην πρωθυπουργού. Ότι δηλαδή τελέστηκαν τα αδικήματα της δωροδοκίας και της δωροληψίας. Και όταν έρχεται η ώρα να αποδείξει τα λεγόμενά του, λέει “δεν έχω καμία πληροφορία, έτσι το ’πα, για τον ιντριγκάρω”…».

Ενώ υπογράμμισε πως ένα μεγάλο μέρος της κυβερνητικής παράταξης έσπευσε να αναπαράξει τη συκοφαντία. Έγραψε συγκεκριμένα: «Για αυτή την υπόθεση, έχουν προβεί σε δηλώσεις στήριξης προς τον εκδότη των Παραπολιτικών τριάντα-τέσσερις (34!) υπουργοί και υφυπουργοί της κυβέρνησης, εξήντα-έξι (66!) βουλευτές της Νεας Δημοκρατίας και 3-4 δανεικοί του ΚΙΝΑΛ. Αυτή είναι η “κανονικότητα” με την οποία πρέπει να συνηθίσουμε».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)