to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:34 | 07.05.2019

πηγή: Αυγή

Πολιτική

Θ. Δρίτσας: Η πολιτική σκέψη λείπει από το μυαλό του κ. Μητσοτάκη (βίντεο)

«Πώς να αντέξει η ΝΔ και το σύστημα που την στηρίζει ότι η χώρα προχωράει με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ; Ευτελίζεται και ευτελίζει τον πολιτικό βίο»


Η ΝΔ δεν μπορεί να αντέξει ότι η χώρα προχωρά με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και για αυτό το λόγο ευτελίζεται, ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας και δήλωσε έκπληκτος από τη συμπεριφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Πώς να αντέξει η ΝΔ και το σύστημα που την στηρίζει ότι η χώρα προχωράει με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ; Δεν μπορεί, της είναι πάρα πολύ βαρύ. Ευτελίζεται και ευτελίζει τον πολιτικό βίο, όχι μόνο η ΝΔ ως κόμμα και τα επικοινωνιακά της επιτελεία, όχι μόνο ο αρχηγός της με όλα αυτά τα ανόητα που κάθε μέρα επινοεί και κάνει, αλλά και όλο το σύστημα που ενεργοποιείται καθημερινά» επισήμανε μιλώντας στην ΕΡΤ1.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε κατάπληκτος από τον πρόεδρο της ΝΔ ο οποίος κατέθεσε πρόταση μομφής για εν ενεργεία αναπληρωτή υπουργό, όχι για τα πεπραγμένα του αλλά για τη συμπεριφορά του.

Όπως είπε, «είναι πρωτοφανές κοινοβουλευτικά. Πρόκειται για τέχνασμα, είναι προϊόν των επικοινωνιακών επιτελείων, δεν είναι προϊόν πολιτικής σκέψης που λείπει παντελώς και από τα μυαλά του κ. Μητσοτάκη και από το DNA της ΝΔ. Δεν είναι πολιτική αυτή, είναι επικοινωνία. Νοείται κοινοβουλευτική παρέμβαση για τη συμπεριφορά;» διερωτήθηκε με νόημα ο Θ. Δρίτσας.

Αναφορικά με τις 120 δόσεις, σημείωσε ότι είναι κάτι που η ελληνική κοινωνία περίμενε πολύ καιρό και επισήμανε ότι η ρύθμιση δεν πέφτει από τον ουρανό αλλά είναι προϊόν συστηματικής προετοιμασίας. «Είναι ένα ακόμα βήμα προς την κανονικότητα, στην έξοδο της χώρας από την χρεοκοπία και στη δυνατότητα στον ελληνικό λαό να ξαναπάρει πάνω του τις δραστηριότητες που με παραγωγικό τρόπο μπορεί να σηκώσει».

Σχολιάζοντας τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και απεικονίζουν τον πρωθυπουργό σε διακοπές, επισήμανε ότι ο Αλ. Τσίπρας  κάνει διακοπές στο Ροδάκινο, στην Αίγινα, κάνει διακοπές με τον κόσμο. «Ο πρωθυπουργός αποδέχτηκε αυτήν την πρόσκληση για μία διακοπή των υπηρεσιών μακριά από τη δημοσιότητα με την οικογένειά του χωρίς να εμπλέκεται καμιά συναλλαγή. Ούτε Χριστοφοράκοι υπάρχουν εδώ, ούτε Siemens, ούτε δωράκια» τόνισε και αναρωτήθηκε για ποιο λόγο γίνεται αυτό θέμα την παραμονή της ψήφισης των 120 δόσεων. Όπως είπε, βγάζουν θέματα από το σεντούκι, διαλέγοντας την κατάλληλη στιγμή.

Συντάκτης: avgi.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)