to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:35 | 13.10.2016

Πολιτική

Θ. Δρίτσας: Άνθρακες ο «θησαυρός» του κ. Σίμου Κεδίκογλου για το δήθεν αποδεικτικό στοιχείο της Αίγινας

Με αυστηρό τόνο απάντησε ο Υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας στις εξαγγελίες Κεδίκογλου περί αποδεικτικών στοιχείων για το δυστύχημα στην Αίγινα. «Άνθρακες ο θησαυρός του κ. Κεδίκογλου για το δήθεν αποδεικτικό στοιχείο που, ενώ δεσμεύτηκε να καταθέσει στη Βουλή, προτίμησε να το δημοσιοποιήσει δια του φιλικού σε αυτόν Τύπου», υπογράμμισε ο υπουργός.


Η απάντηση του Θ. Δρίτσα

Άνθρακες ο θησαυρός του κ. Κεδίκογλου για το δήθεν αποδεικτικό στοιχείο που, ενώ δεσμεύτηκε να καταθέσει στη Βουλή, προτίμησε να το δημοσιοποιήσει δια του φιλικού σε αυτόν Τύπου. 


Το σήμα του Λιμενάρχη Αίγινας προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά το οποίο στάλθηκε στις 3.10΄ξημερώματα της 17ης Αυγούστου 2016 και αναφέρει πράγματι τη φράση «και περί ώρα περίπου 12.30» δεν αποτελεί παρά μόνο μια πρώτη αναφορά του συμβάντος και όχι λεπτομερή περιγραφή του χρόνου στον οποίο ειδοποιήθηκε το λιμεναρχείο. 

Στο «Ημερολόγιο Συμβάντων» του Λιμεναρχείου Αίγινας, απόσπασμα του οποίου δημοσιοποιώ, αναφέρεται ακριβώς η ώρα 12.48, όπως πραγματικά κατεγράφη και μπορεί να ελεγχθεί από όποιον θέλει σε συσχέτιση και με το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου που έδωσε την πρώτη ειδοποίηση.

Προσπάθησα μάταια, στη Βουλή να πείσω τον κ. Κεδίκογλου να σοβαρευτεί ενημερώνοντας τον ότι τα στοιχεία που παραθέτω είναι τα ακριβή, λεπτομερή και επίσημα. Όμως εκείνος επιμένει στο τυφλό μίσος εναντίον της Κυβέρνησης
Καλό το παραμύθι σας κύριε Κεδίκογλου, αλλά δεν έχει Δράκο. Συμφωνούμε πάντως ότι έπεται συνέχεια.

Για του λόγου το αληθές απόσπασμα του Ημερολόγιο Συμβάντων:

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)