to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Τέλος στο σενάριο επαναληπτικών εκλογών στο δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας

Το μεσημέρι της Παρασκευής απορρίφθηκε από το αρμόδιο δικαστήριο η ένσταση που κατέθεσε, ο Γιώργος Αράπογλου, δημοτικός σύμβουλος επικεφαλής παράταξης της αντιπολίτευσης, με την οποία αμφισβητούσε τα αποτελέσματα των εκλογών.



Εγκαταλείφθηκε το σενάριο επανάληψης των δημοτικών εκλογών στη Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα, καθώς, το μεσημέρι της Παρασκευής απορρίφθηκε από το αρμόδιο δικαστήριο η ένσταση που κατέθεσε, ο Γιώργος Αράπογλου, δημοτικός σύμβουλος επικεφαλής παράταξης της αντιπολίτευσης, με την οποία αμφισβητούσε τα αποτελέσματα των εκλογών.

Να σημειωθεί ο η παράταξη του κ. Αράπογλου «Νέο – Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία» είχε έρθει τρίτη σε ψήφους στις εκλογές, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της κάλπης του Μαΐου.

«Ήμασταν σίγουροι από την πρώτη στιγμή ότι η ένσταση του κ. Αράπογλου δεν είχε καμία τύχη, εφόσον η νομική του βάση ήταν σαθρή, όπως υποστηρίξαμε στην αντένστασή μας», δήλωσε στην «Εφ.Συν.» ο δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Άρης Βασιλόπουλος.

«Δείξαμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και αυτό αποδείχθηκε στην ίδια την απόφαση. Όλο αυτό το διάστημα, σε αντίθεση με τους αντιπάλους μας, κρατήσαμε χαμηλούς τόνους και σε καμία περίπτωση δεν απαντήσαμε σε γενικευμένες διαρροές, από συγκεκριμένα κέντρα της πόλης μας», είπε, συμπληρώνοντας: «Μείναμε όλο αυτό το διάστημα προσηλωμένοι και εργαστήκαμε σκληρά, με στόχο να υλοποιήσουμε το έργο για το οποίο μας εξέλεξαν οι πολίτες, σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία και για τη χώρα και για το δήμο μας».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αράπογλου κατέθεσε ένσταση δύο ημέρες πριν την ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άμεσα θιγόμενος από την ένσταση Αράπογλου, Λύσανδρος Γεωργαμλής, είχε επιλέξει να τηρήσει σιγή ιχθύος.

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)