to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:15 | 08.05.2013

Αθλητισμός

Τέλος εποχής για το θρυλικό προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Αποχωρεί από τον πάγκο της ομάδας με την οποία ταυτίστηκε η πορεία του για σχεδόν τρεις δεκαετίες


Πληροφορίες των βρετανικών μέσων αναφέρουν ότι ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον ετοιμάζεται να παραιτηθεί από προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκληρώνοντας ένα κεφάλαιο 27 χρόνων στο τιμόνι της βρετανικής ομάδας. 

 



Όπως φημολογείται ο Φέργκιουσον σκέφτεται να πει το "ύστατο χαίρε" στους φιλάθλους των "κόκκινων διαβόλων" την Κυριακή στο παιχνίδι εναντίον της Σουάνσι στο Ολντ Τράφορντ όπου και θα απονεμηθεί στη Γιουνάιτεντ το κύπελλο για την κατάκτηση της κορυφής στην Πρέμιερ Λιγκ.  Αυτό θα είναι το 13ο στην καριέρα του Φέργκιουσον ως "τιμονιέρης" της Μάντσεστερ Γ. Συνολικά έχει κερδίσει 49 τίτλους στην πιο επιτυχημένη καριέρα προπονητή που η Μεγάλη Βρετανία έχει να επιδείξει.

 



Οι διοικούντες την ομάδα βρίσκονται υπό πυρετώδεις διαβουλεύσεις ώστε να βρεθεί ο αντικαταστάτης του και προσανατολίζονται στον προπονητή της Έβερτον, Ντέιβιντ Μόγιες. 





Καθώς η Γιουνάιτεντ υπόκειται στους αυστηρούς κανόνες του NYSE για οποιαδήποτε διαρροή πληροφοριών σχετικά με τη λειτουργία του συλλόγου, όποια αλλαγή προπονητή πρέπει να γίνει στο πλαίσιο αυτών των προϋποθέσεων. Μέχρι αυτήν τη στιγμή δεν είχε ανακοινωθεί επίσημα κάτι για το μέλλον του Φέργκιουσον στον πάγκο της ομάδας, στην ουσία οι αρμόδιοι δεν δέχονταν καν τηλεφωνήματα από δημοσιογράφους μέσα στη φρενίτιδα της φημολογίας για το μέλλον του προπονητή. 

 







Οι φήμες άρχισαν να διαρρέονται την Τρίτη το πρωί ανάμεσα στους παίκτες και την προπονητική ομάδα ενώ βρίσκονταν σε έναν αγώνα γκολφ στο Τσεσάιρ. Λέγεται ότι τους είπαν να περιμένουν ανακοίνωση για το μέλλον του Φέργκιουσον ενώ το κανάλι της ομάδας, το MUTV, μετέδωσε ότι αναμένεται σημαντική εξέλιξη που θα ανακοινωθεί επίσημα την Κυριακή. Καθώς πάντα ο Φέργκιουσον επικαλείτο λόγους υγείας ως βασικό παράγοντα των αποφάσεών του που αφορούν τη συνταξιοδότησή του, η επιβεβαίωση από το γραφείο Τύπου της ομάδας ότι ο προπονητής που έβαλε βηματοδότη το 2004, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον γοφό τον Αύγουστο, πυροδότησε νέες φήμες σχετικά με την απόφασή του να συνεχίσει στο πόστο του. 







Όσο για τον Μόγιες, το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του αλλά αρνήθηκε να συζητήσει το δικό του μέλλον δημοσίως λέγοντας μόνο ότι θα μελετήσει τις προοπτικές του στο τέλος της σεζόν. 



  





Πηγή: real.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)