to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:03 | 06.11.2014

Πολιτική

Τέλος από την κυβέρνηση ο Στύλιος μετά τον σάλο που προκάλεσε η ακροδεξιά επίθεση στην Λ. Κανέλλη (ενημέρωση)

Μανδύα Κασιδιάρη φόρεσε ο υφυπουργός Παιδείας Γ. Στύλιος επιτιθέμενος με χυδαίο τρόπο στη Λ. Κανέλλη - Υπαινίχθηκε ότι η βουλευτής του ΚΚΕ «προκάλεσε» το χαστούκι του χρυσαυγίτη Κασιδιάρη προκαλώντας σάλο και την παρέμβαση του Α. Σαμαρά που τον «παραίτησε»


Παρελθόν από την κυβέρνηση αποτελεί ο Γιώργος Στύλιος, μετά την αήθη επίθεση που εξαπέλυσε σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη στην ολομέλεια της Βουλής, λέγοντας "θέλετε να με κάνετε Κασιδιάρη". Την παραίτησή του ζήτησε ο πρωθυπουργός αφού πληροφορήθηκε το επεισόδιο, ενώ Βουλή και κυβέρνηση αποδοκίμασαν τον υφυπουργό Παιδείας. «Αυτονόητη» η παρέμβαση του πρωθυπουργού κατά την Λ. Κανέλλη.  Ο υφυπουργός Παιδείας υπέβαλε την παραίτησή του. «Ήταν ένας ατυχής λεκτικός διαξιφισμός στον οποίο δόθηκαν λάθος ερμηνείες, υπέβαλα την παραίτησή μου» είπε ο Γ. τύλιος με δήλωσή του στη Βουλή. «Στηρίζω την κυβέρνηση, θα συνεχίσω να μάχομαι και να προωθώ τα συμφέροντα της Άρτας» συμπλήρωσε.

Την πολιτικά και ηθικά απαράδεκτη στάση του Υφυπουργού Παιδείας Γεωργίου Στύλιου απέναντι σε μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου «καταδικάζει απερίφραστα», η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ. «Η ανάρμοστη συμπεριφορά του Υφυπουργού Παιδείας καθ΄ υπέρβαση κάθε μέτρου και δεοντολογίας, πλήττει κατάφορα το κύρος του Κοινοβουλίου» αναφέρει. 

«Η επίθεση του υφυπουργού Παιδείας στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη δεν συνιστά μόνο μέγιστη χυδαιότητα. Αποτελεί τεράστια προσβολή για τη δημοκρατία, στελέχη της κυβέρνησης να επικαλούνται τη χρυσαυγίτικη βία» σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ

Εν τω μεταξύ, την… τιμητική του είχε στο twitter ο υφυπουργός Παιδείας μετά τη χυδαία επίθεση στη Λ. Κανέλλη.

Το περιστατικό της ακροδεξιάς επίθεσης:

«Η κ.Κανέλλη θέλει να με κάνει Κασιδιάρη αλλά δεν θα τα καταφέρει» είπε από τα έδρανα της Βουλής ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων στην Λιάνα Κανέλλη που είχε απειλήσει ότι θα αποχωρήσει εξαιτίας της απάντησης που της έδωσε ο υφυπουργός στην ερώτησή της για τον υποσιτισμό των παιδιών στην Ελλάδα.

Η έντονη κόντρα μεταξύ του υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων και της βουλευτού του ΚΚΕ ξεκίνησε όταν ο υφυπουργός απαντώντας στην Λιάνα Κανέλλη για το θέμα των παιδιών που πεινάνε, αναφέρθηκε στον εαυτό του λέγοντας: « Έχω τελειώσει το σχολείο σε ορεινό χωριό στην Άρτα και δεν δέχομαι κ.Κανέλλη να μου κάνετε μάθημα εσείς και δεν ήμουν ευνοημένος…»

Αμέσως η Λιάνα Κανέλλη είπε ότι θα αποχωρήσει γιατί δεν δέχεται να ακούσει την απάντησή τους αφού αντί να απαντήσει πολιτικά αναφέρεται στον εαυτό του.

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)