to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Τελικά, ποιος είναι ο «Ρασπούτιν»;

Χειραγωγούν την ενημέρωση, βυσσοδομούν εναντίον της Δικαιοσύνης, δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή, λερώνουν τους αντιπάλους τους, πλήττουν κατάστηθα τη Δημοκρατία και τους θεσμούς.


Όταν η Καθημερινή και ο Σκάι ζητούν συγνώμη και ομολογούν ότι δημοσίευσαν και μετέδωσαν ψέματα για το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου σχετικά  με τις κατηγορίες που βαρύνουν Παπαγγελόπουλο και Τουλουπάκη.

Όταν οι δημοσιογράφοι Τέλλογλου και Μάνδρου κάνουν ευθέως λόγο για μεγάλο πολιτικό και δικαστικό σκάνδαλο παραπληροφόρησης, σχετικά με τις παραπομπές της εισαγγελέως και του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης και ταυτόχρονα «καρφώνουν» αυτούς που τους παραπλάνησαν, δείχνοντας έτσι, τους ενορχηστρωτές της σκευωρίας «ψηλά» στο Μέγαρο Μαξίμου, στο υπουργείο Δικαιοσύνης και στον Άρειο Πάγο.

Όταν οι κατηγορίες της Προανακριτικής της Βουλής, γίνονται σμπαράλια από το Δικαστικό Συμβούλιο που τις εξέτασε.

Όταν οι δημοσιογράφοι που ο ίδιος ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής συκοφάντησε και προανήγγειλε τη δίωξη και την ενοχή τους, κρίνονται αθώοι.

Όταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιβεβαιώνεται ως «εθνικός ψεύτης», αφού επιχείρησε ξεδιάντροπα να ξεγελάσει τον ελληνικό λαό, ότι δήθεν ο Παπαγγελόπουλος και η Τουλουπάκη παραπέμπονται με τις ανυπόστατες και απορριφθείσες κατηγορίες περί «σύστασης συμμορίας», δίωξης των 10 πολιτικών αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ και κατασκευή «κουκουλοφόρων» ψευδομαρτύρων. 

Όταν συμβαίνουν όλα τα παραπάνω, αυτό που αναδεικνύεται πρωτίστως είναι η βαριά πρωθυπουργική ευθύνη. Ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να κρύβεται. Οι επόμενες μέρες θα είναι αποκαλυπτικές. Η φορά των πολιτικών εξελίξεων θα αλλάξει. Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝ.ΑΛΛ. βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση. Όλη η υπόθεση Novartis στην οποία τόσο επένδυσαν για τη σύμπηξη του αντιΣΥΡΙΖΑ μετώπου γυρνάει μπούμερανγκ και τους χτυπάει κατακούτελα.

Το ερώτημα ποιος είναι τελικά ο «Ρασπούτιν» ζητάει απάντηση.

Ειδικά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Οικονόμου, δεν μπορεί ούτε μία ώρα ακόμη να συνεχίσει να βρίσκεται στη θέση του. Αυτός είναι ο πρώτος κρίκος στην αλυσίδα που πρέπει να ξηλωθεί.

Είναι θέμα Δημοκρατίας η εύρεση και η αυστηρή τιμωρία της συμμορίας που παρεμποδίζει την ελεύθερη και αντικειμενική πληροφόρηση των πολιτών και όλων των σκευωρών όσο ψηλά κι αν βρίσκονται.

Χειραγωγούν την ενημέρωση, βυσσοδομούν εναντίον της Δικαιοσύνης, δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή, λερώνουν τους αντιπάλους τους, πλήττουν κατάστηθα τη Δημοκρατία και τους θεσμούς.

Αυτοί είναι τελικά οι «Ρασπούτιν»!

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)