to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

8:38 | 13.12.2012

Κοινωνία

Τελευταίο αντίο σήμερα για τους δύο άνδρες του ΕΚΑΒ

Σήμερα το τελευταίο αντίο στους Δημήτρη Βουρβαχάκη και Βαγγέλη Κελαράκη που θα ταφούν τις ιδιαίτερες πατρίδες τους, την Καρωτή Ρεθύμνου και το Θραψανό, στις 15:00 και τις 11:00 αντίστοιχα.




Ράγισαν και οι πέτρες, όπως αναφέρει το cretalive.gr, εχθές Τετάρτη, στον Ι.Μ. Ναό του Αγίου Μηνά, όπου οι σοροί των δύο ανδρών τέθηκαν σε λαϊκό προσκύνημα, από τις 18.00 ως τις 22.00 το βράδυ.

Κατά τη μεταφορά των φερέτρων στην εκκλησία οι σειρήνες από τα τέσσερα ασθενοφόρα που συνόδευαν την πομπή ηχούσαν σπαρακτικά, θρηνώντας για τη διπλή αυτή απώλεια.

"Παγωμένοι" συγγενείς, φίλοι και γνωστοί των  θυμάτων του τραγικού τροχαίου με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ , προσπαθούν ακόμη να καταλάβουν τι έφταιξε και η μοίρα επεφύλασσε αυτό το άδικο τέλος για τον Δημήτρη Βουρβαχάκη και τον Βαγγέλη Κελαράκη.

Αντί στεφάνων, όσοι επιθυμούν μπορούν να καταθέσουν χρήματα στον λογαριασμό του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 4ης Περιφέρειας-Παγκρήτια Τράπεζα 770836-0

Πηγή: news247.gr


Συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και  των βουλευτών Ηρακλείου

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και οι βουλευτές Ηρακλείου  Μιχάλης Κριτσωτάκης και Μαίρη Διακάκη εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για τον απροσδόκητο και τραγικό χαμό του Διευθυντή του ΕΚΑΒ Δημήτρη Βουρβαχάκη και του Προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων Βαγγέλη Κελαράκη.

Ο χαμός των εργαζομένων του Ε.Κ.Α.Β., που μαζί με τους συναδέλφους τους, έδιναν καθημερινή μάχη σε αντίξοες συνθήκες εργασίας, με τραγικές  ελλείψεις σε ασθενοφόρα και προσωπικό, για να ανταποκριθούν στο έργο τους προκαλεί οδύνη σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους τους και στην «οικογένεια» του Ε.Κ.Α.Β. Κρήτης.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)