to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:29 | 24.10.2022

Κοινωνία

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης του θανατηφόρου τροχαίου στην Παλαιόχωρα - Σε καταστολή η 37χρονη μητέρα

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του δράστη του θανατηφόρου τροχαίου με εγκατάλειψη στον οικισμό Παλαιόχωρας, στην Ημαθία, το βράδυ της Παρασκευής, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο μιας δεκαπεντάχρονης και τον βαρύ τραυματισμό της μητέρας της και της αδελφής της.


Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για 28χρονο κάτοικο της περιοχής, ο εντοπισμός του οποίου δεν κατέστη δυνατός στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα .

Σε καταστολή στην καινούργια ΜΕΘ του Γενικού νοσοκομείου της Βέροιας παραμένει η 37χρονη που παρασύρθηκε μαζί με τα παιδιά της το βράδυ της Παρασκευής από 28χρονο στην Παλαιοχώρα Ημαθίας. Από τη σύγκρουση η 15χρονη κόρη της έχασε ακαριαία τη ζωή της, ενώ και η άλλη κόρη της τραυματίστηκε επίσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr η 37χρονη βρίσκεται σε καταστολή και σε πολύ βαριά κατάσταση παρά τα δύο χειρουργεία που υποβλήθηκε μέχρι στιγμής. Ήδη στην 37χρονη έγινε εξωτερική οστεοσύνθεση.

Οι γιατροί δίνουν μάχη για να σταθεροποιηθεί αρχικά η κατάστασή της και στη συνέχεια να προχωρήσουν σε νέες επεμβάσεις.

Έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα ο 28χρονος

Στο μεταξύ με υπερβολική ταχύτητα φέρεται ότι έτρεχε ο 28χρονος. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν βρέθηκαν ίχνη φρεναρίσματος στο σημείο από το αυτοκίνητο.

Ο οδηγός του μαύρου γκολφ αφού χτύπησε τους ανθρώπους που περπατούσαν στην άκρη του δρόμου, πέρασε στη συνέχεια από ένα χαντάκι και κατέληξε σε έναν ακάλυπτο 100 μέτρα μακριά από το τραγικό δυστύχημα.

Ο 28χρονος φερόμενος ως δράστης, που αμέσως μετά το δυστύχημα εξαφανίστηκε και έκτοτε αναζητείται, είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία αλλά και στις Αρχές. Ωστόσο, το Αυτόφωρο έχει ήδη παρέλθει. Έτσι σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα.

Πριν 15 ημέρες πήρε το αμάξι ο οδηγός που σκότωσε την 15χρονη - Ο τσακωμός με την γυναίκα του

Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr, ο νεαρός οδηγός αγόρασε και παρέλαβε το αυτοκίνητο, με το οποίο παρέσυρε την μητέρα και τις δυο κόρες της, πριν από 15 ημέρες. Σύμφωνα με μαρτυρίες είναι λάτρης της ταχύτητας και οι κάτοικοι της Παλαιόχωρας τον είχα δει πολλές φορές να τρέχει μέσα σε κατοικήσιμη περιοχή.

Το μοιραίο βράδυ, όμως, φαίνεται πως ξέσπασε στο γκάζι παρασύροντας στο θάνατο μια 15χρονη και τραυματίζοντας βαρύτατα την 11χρονη αδελφή της και την 37χρονη μητέρα της. «Μάλωσε άγρια με την γυναίκα του, έφυγε από το σπίτι και μπήκε στο αυτοκίνητο. Ξέσπασε πατώντας το γκάζι» λέει στο makthes.gr κάτοικος του χωριού. Πριν από μερικές ώρες άλλαξε την φωτογραφία προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγές: Έθνος, ΑΠΕ-ΜΠΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)