to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:50 | 31.12.2016

left.gr

Κοινωνία

Τα θέματα που διαβάστηκαν περισσότερο στο left.gr το 2016

Μια χρονιά φεύγει, μια χρονιά γεμάτη δραματικά γεγονότα σε όλο τον κόσμο. Το left.gr μέσα στο 2016 κάλυψε την ελληνική και τη διεθνή ειδησεογραφία και σας παρουσιάζει σήμερα τα δημοσιέυματα που εσείς, οι αναγνώστες, διαβάσατε περισσότερο δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον TOP 10. Με ευχές για το 2017 για καλύτερες ειδήσεις!


1. Σε πρώτο πλάνο η αλληλεγγύη

Η συνεχής ενημέρωση από τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης που καθημερινά έρχονταν ως απάντηση στη απίστευτη δοκιμασία που βιώνουν χιλιάδες πρόσφυγες και ζητούσε τη βοήθεια των πολιτών, ώστε να συνδράμουν στην ενίσχυση των δομών υποδοχής και φιλοξενίας, με ιατροφαρμακευτικό υλικό, ρουχισμό και τρόφιμα βρήκε μοναδική ανταπόκριση.



2. Το 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Το left.gr παρακολούθησε λεπτό προς λεπτό το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ (13-16 Οκτωβρίου) με ενημερώσεις, φωτορεπορτάζ, βίντεο και συνεντεύξεις.


 

3. Οι εξαγγελίες του Αλ. Τσίπρα για τους συνταξιούχους και τον ΦΠΑ στα νησιά

Οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού στις αρχές του Δεκεμβρίου για διανομή 617 εκατ. ευρώ σε χαμηλοσυνταξιούχουςκαι αναστολή ΦΠΑ στα νησιά ΒΑ Αιγαίου προκάλεσαν εύλογα ιδιαίτερο ενδιαφέρον.


 

4. #PorSiempreFidel: Η είδηση του θανάτου του Φιντέλ Κάστρο

https://storage.googleapis.com/afs-prod/media/media:08534b4e1f9940849162311c93038cc5/800.jpeg


 

5. Πρώτη φορά «Black Friday» και στα ελληνικά πολυκαταστήματα

Η «Black Friday» κατά την οποία για λίγες ώρες υπάρχουν σε μεγάλα καταστήματα «οι μεγαλύτερες προσφορές και εκπτώσεις όλου του χρόνου» ίσχυσε για πρώτη φορά και στην Ελλάδα στις 25 Νοεμβρίου 2016.



6. Μια ακόμη ντροπιαστική διάκριση για τη φυλλάδα του Πρώτου Θέματος

Δεν μας εκπλήσσει που το Πρώτο Θέμα προκάλεσε... Στη συγκεκριμένη περίπτωση η είδηση σχετιζόταν με το θάνατο του τραγουδιστή Π. Παντελίδη και τους συγγενείς του που ξυλοκόπησαν τον δημοσιογράφο του Πρώτου Θέματος, Στρατή Λημνιό γιατί σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους είχε εισβάλει στο νεκροτομείο με κρυφή κάμερα για να τραβήξει φωτογραφίες του πτώματος και των συγγενών.


 

7. «Dance me to the end of love»: Η ιστορία πίσω από το ερωτικό τραγούδι των κρεματορίων του θανάτου

Ένα τραγούδι κόντρα στη φρίκη του ναζισμού και η δημοσίευση διαβάζεται από χιλιάδες αναγνώστες μας κατά τραγική σύμπτωση λίγες ημέρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή ο Λέοναρντ Κοέν.


 

8. Χαμογέλα, ρε Σοφία... Τι σου ζητάνε;

Το άρθρο του Πέτρου Κατσάκου που αναδημοσιεύσαμε από την Αυγή για τη Σοφία από τη Λάρισα, που απολύθηκε από το «Πλαίσιο» επειδή δεν χαμογελούσε αρκετά στους πελάτες...



9. Με «αέρα» έπαιρνε δάνεια ο ΔΟΛ

Ο Π. Ψυχάρης κατέθεσε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια των ΜΜΕ ότι πήρε δάνειο 15 εκατ. με εχέγγυο "αέρα", ενώ, όπως είπε, η υπογραφή του ήταν αρκετή για να το λάβει.



10. Το πρώτο εργοστάσιο στέβιας στην Ευρώπη

Και μια γλυκιά έκπληξη! Στα πιο αναγνωσμέναν θέματα αυτό που αφορούσε τη μονάδα που ολοκλήρωσε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Στέβιας Καρδίτσας και η οποία παράγει –για πρώτη φορά στην Ευρώπη– γλυκοζίτες στέβιας, στον οικισμό Κόμπελο στο Φανάρι του Δήμου Μουζακίου στην Καρδίτσα.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)