to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

8:30 | 21.07.2015

πηγή: Στο Κόκκινο

Διεθνή

Τα πρωτοσέλιδα των ξένων μέσων

Από τον Γιώργο Τραπεζιώτη


BILD
Νησιά, λιμάνια, παραλίες και στάδια. Η μεγάλη λίστα πωλήσεων της Ελλάδας. Τι προορίζεται να βγει στο σφυρί.
 
BBC
Προς την κατεύθυνση της άμεσης ενίσχυσης της ασφάλειας των συνόρων της με την Συρία σκοπεύει να κινηθεί η Τουρκία, μετά την χθεσινή αιματηρή επίθεση αυτοκτονίας στο Σουρούτς, από την οποία 30 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους.
 
AL JAZEERA
Η Τουρκία ενισχύει την ασφάλεια στα σύνορά της με την Συρία. Η κίνηση έρχεται μετά τις διαμαρτυρίες διαδηλωτών που καταγγέλλουν πως η Άγκυρα δεν έχει κάνει αρκετά για να σταματήσει τη δράση του Ισλαμικού Κράτους.
 
DEUTSCHE WELLE
Αναταραχή μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Σουρούτς. Τουλάχιστον 30 άνθρωπο έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 100 τραυματίστηκαν κατά την τρομοκρατική επίθεση του Ισλαμικού Κράτους στην πόλη, που βρίσκεται στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία. Διαδηλώσεις στην Κωνσταντινούπολη.
 
CNN
Στην σύλληψη πρώην κορυφαίου πολιτικού στελέχους της Κίνας, προχώρησαν οι αρχές της χώρας, με την κατηγορία πως εμπλέκεται σε σκάνδαλο διαφθοράς. Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, ο 58χρονος Λινγκ Τζιχουά, άλλοτε σύμβουλος του προέδρου της Κίνας Χου Ζιντάο, αποπέμφθηκε και από τις τάξεις του Κομμουνιστικού Κόμματος της χώρας.
 
THE NEW YORK TIMES
Ιστορίες ναρκωτικών και κατάθλιψης πίσω από την επίθεση στην Τσατανούγκα. Το παρελθόν του Μοχάμεντ Αμπντουλαζίζ, του ενόπλου, φερόμενου δράστη των δύο επιθέσεων στην πόλη του Τενεσί την περασμένη εβδομάδα, περιλαμβάνει εμπλοκή του σε υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ λέγεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Ο νεαρός κατά κυβερνητικές πηγές, λέγεται επίσης πως πέρσι, είχε πάει στη Ντόχα του Κάταρ τουλάχιστον μια φορά.
 
SKY NEWS
Χάκινγκ απιστίας. Κυβερνοπειρατές απειλούν να δημοσιοποιήσουν στο διαδίκτυο τα στοιχεία χρηστών ιστοσελίδας που αν και παντρεμένοι αναζητούσαν συντρόφους για να συνάψουν μαζί τους παράνομους δεσμούς.
 
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
«Εισβολή έπρεπε να γίνει». Δικαιολόγησε την τουρκική εισβολή ο Ακιντζί, με παλαιάς κοπής επιχειρήματα.
 
Ο Τσίπρας αναβάλλει καυτά νομοσχέδια. Ο εσωκομματικός εμφύλιος οδηγεί σε εκλογές.

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)