to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Τα οπίσθια του Μητσοζούλα

Εκείνο που δεν έχει καμιά πλάκα, αν και έχει επίσης οπίσθια, είναι η δημόσια τηλεόραση, έτσι όπως την έχει καταντήσει προσωπικά ο πρωθυπουργός


Eντάξει, φάρσα έκαναν, κακόγουστη μάλιστα κατά το σχετικό ρεπορτάζ, οι δύο περαστικοί που εκτέλεσαν την επιχείρηση «γυμνά οπίσθια», την ώρα μιας απευθείας μετάδοσης της ΕΡΤ από την Κοζάνη. Και αφού δεν έγινε γνωστό αν οι δυο δράστες ήθελαν να στείλουν ένα μήνυμα για το είδος της τηλεοπτικής ενημέρωσης που ευδοκιμεί σήμερα ή απλώς το μέσο -τα γυμνά οπίσθια- ήταν το μήνυμα, έμεινε η πλάκα.

Εκείνο που δεν έχει καμιά πλάκα, αν και έχει επίσης οπίσθια, είναι η δημόσια τηλεόραση, έτσι όπως την έχει καταντήσει προσωπικά ο πρωθυπουργός. Διότι αυτός ανέλαβε διά νόμου την ευθύνη, για να διαμορφώσει το νέο πρόσωπο της ΕΡΤ. Εδώ και καιρό όμως αυτό που βλέπουμε είναι κάποια τεράστια, υπερφυσικά οπίσθια, για τα οποία η ηθική αυτουργία ανήκει στον Μητσοτάκη. Και η φυσική αυτουργία στον Ζούλα.

Οπίσθια με τα δελτία ειδήσεων που μηρυκάζουν προπαγάνδα, αντί για ειδήσεις. Στήνουν και αναπαράγουν μια πλαστή πραγματικότητα, με εντολές του αυτουργού των οπισθίων και των μπροστινών του.

Οπίσθια με τα SOS στην αίθουσα της αρχισυνταξίας, που εντέλλονται τι να δείχνουν και τι να μη δείχνουν οι ρεπόρτερ. Ποια βίντεο και ποιες φωτογραφίες πρέπει να εμφανίζονται και ποιες να εξαφανίζονται.

Οπίσθια με τα ψέματα που είπαν όλοι τους, μόλις ο Ξανθάκης έδωσε στη δημοσιότητα τη σχετική ανάρτηση. Για να διαψευστούν τελικά με τον πιο κάθετο τρόπο από τους εκπροσώπους της ΕΣΗΕΑ.

Οπίσθια με την έξωση καλών δημοσιογράφων με μακρά θητεία στη δημόσια τηλεόραση, που φακελώθηκαν ως συνοδοιπόροι του ΣΥΡΙΖΑ. Και ως απάντηση στις αντιδράσεις εισπράξαμε τα οπίσθια του Ζούλα.

Οπίσθια με τους λιβανωτούς στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό. Δεν υπάρχει μέρα που να μη μυρίζει οπίσθιο λιβάνι το ραδιομέγαρο.

Οπίσθια με τις αντιδράσεις και τις καταγγελίες για τη γενναία και από κάθε άποψη σκανδαλώδη χρηματοδότηση του προσωπικού δημοσκόπου του Μητσοτάκη από την ΕΡΤ.

Οπίσθια -εκεί φαίνεται την έγραψαν- για την πρόταση του Τσίπρα να διοριστεί νέα διοίκηση στην ΕΡΤ από την Eπιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, με συναίνεση όσο γίνεται περισσότερων κομμάτων.

Μας φλόμωσε στα οπίσθια η ΕΡΤ του Μητσοζούλα. Μήπως ήρθε η ώρα να της δείξουμε κι εμείς τα δικά μας;

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)