to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Τα «Νέα» ανήκουν στους Έλληνες!

Μας έφτιαξαν τη μέρα σήμερα τα «Νέα» με το πρωτοσέλιδό τους...


Για τη ναυαρχίδα του ΔΟΛ και της δημοκρατικής παράταξης ο Τσίπρας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Μήπως, όμως, με την έννοια την καλή; "Δεν υπάρχει", δηλαδή είναι πολύ σημαντικός;

Στο πρωτοσέλιδο δεν αναφέρεται η απόφαση του 4ου συνεδρίου του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς (ΚΕΑ) να επιλεγεί ο Αλέξης Τσίπρας ως υποψήφιος για την προεδρία της Επιτροπής.

Προφανώς τα "Νέα" συντάσσονται με την ανακοίνωση (ζήλεια... ψώρα) της Νέας Δημοκρατίας που χαρακτηρίζει «περιθωριακά κόμματα» με «ακραίες θέσεις» τα ευρωπαϊκά αριστερά κόμματα.

Για τους υπηρέτες του συστήματος, πολιτικούς και δημοσιογράφους, σημασία έχει... μέσα να πηγαίνουμε καλά. Να μαζεύονται 3.000 χιλιάδες στο...ευρύχωρο Ακροπόλ και να κάνουν τα κουμάντα για το πώς θα σώσουν εαυτούς και θα ρημάξουν αλλήλους.

______________________

Άντε, βρε, όλοι για την Ελλάδα της Siemens και των μερκελιστών. Να μαζευτούμε όλοι στο κλουβί μας να είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα!

Μέχρις και ο Κοκός θα έρθει να έχει και θέματα κοσμικά ο Ψυχάρης, να πουλάει, ακολουθώντας την παλατιανή παράδοση του Συγκροτήματος.

_______________________

Καλώς να τον δεχτούμε!

 

Guardian: Ο τέως επιστρέφει στην Ελλάδα επειδή… έχει φτηνά ακίνητα!

teos-konstantinos_0.jpg

Δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Guardian αναφέρει πως ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος επιστρέφει στην Ελλάδα για μόνιμη διαμονή!

Το δημοσίευμα επικαλείται κύκλους Ελλήνων φιλοβασιλικών, οι οποίοι υποστηρίζουν πως ο Κωνσταντίνος θεώρησε πως είναι η κατάλληλη οικονομική συγκυρία για να επιστρέψει στη χώρα, έχοντας εδώ και καιρό αναθέσει σε ανθρώπους του να του βρουν μία μόνιμη κατοικία στην Αθήνα, όπου οι τιμές των ακινήτων έχουν καταρρεύσει, σε αντίθεση με το Λονδίνο, όπου έμενε μέχρι πρόσφατα.

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)