to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Τα μυστικά του βάλτου

Τα μυστικά του βάλτου παραμένουν ακόμα επτασφράγιστα - Θα είναι συναρπαστική συνεπώς η ερχόμενη εβδομάδα


Τον βάλτο τον μάθαμε, τον είδαμε, τον μυρίσαμε. Θολό, λασπώδη, γεμάτο αμφίβια. Επισυνδέσεις, Predator, Δημητριάδης, Κοντολέων, Μητσοτάκης. Και ανάμεσα στα βατράχια του Γεραπετρίτης, Πιερρακάκης, και ο αρχιβάτραχος ξέρει πόσοι και ποιοι ακόμα. Για την ώρα κρατούν τη μύτη τους όχι μόνο οι αγανακτισμένοι αντιπολιτευόμενοι, αλλά και οι ανήσυχοι συμπολιτευόμενοι. Και κοάζουν άγνοια οι ύποπτοι για ηθική και φυσική αυτουργία.

Τα μυστικά του βάλτου, ωστόσο, παραμένουν ακόμα επτασφράγιστα. Μπορεί να πιάστηκαν με τους «κοριούς» στην πλάτη, αφού μας είχαν φλομώσει στα ψέματα οι επιτελείς της αριστείας, αλλά δεν μας φώτισαν για πολλά, διάφορα και εξόχως εγκληματικά. Συνεπώς, απαντήσεις αναμένονται και θα ζητηθούν στη Βουλή το ερχόμενο διάστημα. Αν και μην είστε καθόλου βέβαιοι ότι οι βάτραχοι θα ξεφύγουν από τα συνήθη ένοχα κοάσματα.

Για ποιον λόγο, πρώτα-πρώτα, παρακολουθούσαν τον Ανδρουλάκη; Νομίμως μάλιστα και με τη βούλα της εισαγγελέως; Ο Μητσοτάκης δεν ήξερε, εντάξει. Δεν ρώτησε, δεν έμαθε μετά; Άρα, τώρα που ξέρει δεν έχει υποχρέωση αντί για βρεκεκέξ να ενημερώσει τον στόχο της παρακολούθησης, αλλά και την εθνική αντιπροσωπεία, για το γιατί; Για τις αρμένικες βίζιτες, τους κινέζικους δράκους ή ξέρω γω τα συριανά λουκούμια;

Το αυτό και για τον δημοσιογράφο Κουκάκη. Θα μάθουμε κι εμείς και ο ίδιος ποιος ο λόγος της επισύνδεσης; Θα μάθουμε πώς διάολο μόλις τελείωνε η νόμιμη επισύνδεση έπαιρνε σειρά το Predator; Θα μας πούνε πόσοι και ποιοι ακόμα έγιναν στόχοι; Ποια είναι η δραστηριότητα της μαμάς του αρπακτικού, της Intellexa, στην Ελλάδα; Και γιατί δεν εδέησε ακόμα κανείς να την ελέγξει με τόσα που γράφονται γι’ αυτή εδώ και στο εξωτερικό;

Έκαναν μπίζνες με χοντρά πακέτα για λογαριασμό τρίτων; Εκβιασμούς για δικό τους λογαριασμό, με πολιτικά κίνητρα; Πρακτικές μαφίας για να ξέρουν τον αντίπαλο και να τον έχουν -αν προκύψει...- στο χέρι; Θα έχει ενδιαφέρον να ακούσουμε έστω και τα ψέματά τους. Γιατί, τέτοιοι που είναι, και από τα ψέματά τους θα μπορέσουμε να καταλάβουμε πολλές αλήθειες για τα γιατί και τα διότι. Θα είναι συναρπαστική συνεπώς η ερχόμενη εβδομάδα.

Και πλανώνται πλάνην οικτράν αν νομίζουν ότι θα βγουν καθαροί από τον βάλτο τους...

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)