to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:13 | 26.12.2013

πηγή: rt.com

Διεθνή

Τα McDonald΄s προειδοποιούν: Μην τρώτε τα προϊόντα μας!

«Είναι επικίνδυνα για την υγεία σας» συμβουλεύει τους εργαζόμενούς της η μεγάλη αλυσίδα fast food που τελικά έριξε την ιστοσελίδα με τις οδηγίες υγιεινής διατροφής για να αποφύγει τη συνέχιση της γελοιοποίησης!


Ενημέρωση: Μετά τη γελοιοποίηση που προκάλεσαν στα social media οι... συμβουλές υγιεινής διατροφής στους εργαζόμενούς τους (διαβάστε παρακάτω), τα McDonald's έριξαν τη σχετική ιστοσελίδα. Όποιος προσπαθήσει να μπει στη συγκεκριμένη σελίδα βλέπει το μηνυμα ”We’ll Be Back soon!”...

AFP Photo / Joe Raedle

__________________________________

Εκφράζοντας ανησυχία για την υγεία των εργαζομένων της η ίδια η γραμμή βοήθειας της τεράστιας αλυσίδας πρόχειρου φαγητού των McDonalds, McResource, προτείνει σε όλους την αποφυγή κατανάλωσης πρόχειρου φαγητού, καθώς, όπως υποστηρίζει, είναι άκρως ανθυγιεινό!

Μάλιστα, για να τονίσει την τεράστια διαφορά και να μεταφέρει το μήνυμα πιο παραστατικά, ανέβασε στη σελίδα της μια φωτογραφία που απεικονίζει ένα κλασικό ανθυγιεινό γεύμα με μπέργκερ, πατάτες και κόκα - κόλα από τα McDonald΄s απέναντι στην «υγιεινή επιλογή»:

Screenshot of fast-food tips from the McResource Line website, McDonald’s internal website for employees.

«Το πρόχειρο φαγητό είναι γρήγορο, σε λογικές τιμές και άμεσα διαθέσιμο. Καθώς, λοιπόν, είναι προσιτό και οικονομικό για ένα φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα, περιέχει σε υψηλές τιμές αλάτι, ζάχαρη, κορεσμένα λιπαρά, συστατικά που μπορούν να επιβαρύνουν την υγεία του ανθρώπου και να τον οδηγήσουν στην παχυσαρκία», επισημαίνει στη συνέχεια η γραμμή βοήθειας, ενώ συνεχίζει αναφέροντας: «Αλλά αν πάλι, δεν μπορείτε να αποφύγετε το fast food προτιμήστε να καταναλώσετε σαλάτες ,νερό και κάποιο σάντουιτς.Σε καμία περίπτωση τηγανητά»:

Screenshot of fast-food tips from the McResource Line website, McDonald’s internal website for employees.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)