to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:41 | 09.02.2018

Πολιτική

Τα κανάλια ξεσκεπάζουν τον ύποπτο ρόλο των Συριζαίων του FBI

Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων η υπόθεση της Novartis με τις δηλώσεις και τις απειλές που εκτοξεύουν οι εμπλεκόμενοι. Ακολούθησαν ρεπορτάζ για τη διαβίβαση στη Βουλή της δικογραφίας που αφορά τη συμφωνία πώλησης στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, την άδεια Κουφοντίνα, την επίσκεψη Μοσκοβισί και ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο...


Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


 

«Προανακριτική για τη Novartis θα προτείνει ο Αλ. Τσίπρας στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ»

Η βούληση του πρωθυπουργού και προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, έτσι όπως διαμορφώθηκε μετά τις διαβουλεύσεις των τελευταίων ημερών, είναι να προτείνει στην ΚΟ που θα συνεδριάσει τη Δευτέρα, τη συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής στη Βουλή για όλα τα πολιτικά πρόσωπα που αναφέρονται στην δικογραφία, ανακοίνωσε ο Δ. Τζανακόπουλος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. (αναλυτικά)


 

«Πρώτη προτεραιότητα οι θέσεις εργασίας»

Την επόμενη μέρα περιγράφει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στην ολλανδόφωνη βελγική εφημερίδα "De Tijd". (αναλυτικά)

 


Εισαγγελία Διαφθοράς για τους προστατευόμενους μάρτυρες στο σκάνδαλο Novartis: «Τηρήσαμε πιστά το γράμμα του νόμου»

«Τηρήσαμε πιστά το γράμμα του νόμου» τονίζουν με ανακοίνωση τους η επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς και οι εισαγγελείς που χειρίζονται την έρευνα για τη φαρμακοβιομηχανία Novartis, μετά από διάφορα δημοσιεύματα τόσο για τη νομιμότητα του καθεστώτος προστασίας που χορηγήθηκε στους τρεις μάρτυρες όσο και για υποτιθέμενη παρουσία των εισαγγελικών λειτουργών σε συσκέψεις με κυβερνητικά στελέχη. (αναλυτικά)


 

Π. Μοσκοβισί στη Βουλή: Φτάσαμε στο τέλος του δρόμου, διανύουμε την τελευταία ευθεία

Ο σχεδιασμός για το μέλλον της Ευρώπης και η εμβάθυνση της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης ήταν το αντικείμενο της συζήτησης με τον Επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της ΕΕ, Πιερ Μοσκοβισί, στη Βουλή. (αναλυτικά)


 

«Η ελληνική κυβέρνηση μπορεί να πανηγυρίζει μια σημαντική επιτυχία»

Τα διεθνή ΜΜΕ για το επταετές ομόλογο ύψους 3 δισ. ευρώ. (αναλυτικά)


 

Γαλάζια στελέχη στέλνουν μήνυμα σε Μητσοτάκη για το «ξήλωμα» Γεωργιάδη

Εσωκομματικούς τριγμούς στις τάξεις της ΝΔ, προκαλεί η εμπλοκή Γεωργιάδη στο Novartis - Gate, με στελέχη, κυρίως της καραμανλικής πτέρυγας, να δείχνουν τον δρόμο για την παύση του από τη θέση του αντιπροέδρου του κόμματος. (αναλυτικά)


 

«Η ΝΔ προτιμά τη χώρα εγκλωβισμένη επ' αόριστον σε μνημονιακό καθεστώς!»

«Την ημέρα που η χώρα βγήκε επιτυχώς, για τρίτη φορά, στις αγορές και αποδεικνύει ότι είναι σε θέση να αντλήσει κεφάλαια ακόμη και σε συνθήκες όχι ιδιαίτερα ευνοϊκές, η Νέα Δημοκρατία επιλέγει να δηλώσει ότι προτιμά την χώρα εγκλωβισμένη σε ένα μνημονιακό καθεστώς, επ' αόριστον!», απαντούν πηγές του υπ. Οικονομικών στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας. (αναλυτικά)


 

8 μήνες με αναστολή στον Μιχαλολιάκο για «διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια»

Η υπόθεση αφορούσε σε δημόσια ομιλία του Μιχαλολιάκου στις 3.9.2011. (αναλυτικά)


 

Αντιδράσεις για την καταδίκη του Α. Παπαδόπουλου για συκοφαντική δυσφήμιση της Χρυσής Αυγής

Ο δημοσιογράφος, Ανδρέας Παπαδόπουλος, καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση για συκοφαντική δυσφήμιση της Χρυσής Αυγής επειδή όταν ήταν εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ είχε πει μιλώντας για την φασιστική οργάνωση ότι πρόκειται για «ανθρώπους του κοινού ποινικού δικαίου, ανθρώπους της νύχτας και κουμπουροφόρους» (!) - Αντιδρούν ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ. (αναλυτικά)


 

«Να κλείσουν οι φυλακές Μαλανδρίνου»

Με αφορμή τον θάνατο του κρατούμενου που έχασε τη ζωή του από μόλυνση στο δόντι, ο τομέας Δικαιωμάτων & Αλληλεγγύης επισημαίνει ότι δημιουργούνται σοβαρά ερωτηματικά για τις συνθήκες κράτησης και επαναφέρεται υποχρεωτικά η συζήτηση για την ανάγκη ενός σωφρονιστικού συστήματος, που δεν θα λειτουργεί εκδικητικά, θα σέβεται την ανθρώπινη ζωή και θα οδηγεί στην ελευθερία και τη δημιουργική επανένταξη. (αναλυτικά)


 

Μετά από παρέμβαση του ΣΕΠΕ: Αποσύρθηκαν οι απαράδεκτες συμβάσεις εργασίας σε ξενοδοχείο στην Κω

Μετά από καταγγελία του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Σερβιτόρων Κω και παρέμβαση του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, επιχείρηση στην Κω απέσυρε ατομικές συμβάσεις εργασίας που είχε παρουσιάσει προς υπογραφή στους εργαζόμενους. (αναλυτικά)


 

Στον δήμο Χανίων παραχωρείται το στρατόπεδο Μαρκοπούλου

Αυτό αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια σύσκεψης, στην οποία συμμετείχαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένος, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και βουλευτής Χανίων, Π. Πολάκης, οι βουλευτές Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Βάλια Βαγιωνάκη και Αντ. Μπαλωμενάκης, ο δήμαρχος Χανίων, Αναστ. Βάμβουκας και στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στον Νομό Χανίων. (αναλυτικά)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)