to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:10 | 09.07.2018

Πολιτική

Τα κανάλια θα πιέσουν να ψηφίσει και ο Μοσκοβισί την τροπολογία της Ν.Δ.

Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν η αυτοκτονία του 15χρονου στην Αργυρούπολη, η ορκωμοσία Ερντογάν, η επιχείρηση διάσωσης των παιδιών σε σπήλαιο της Ταϊλάνδης, η τροπολογία για ακύρωση των περικοπών στις συντάξειςη που κατέθεσε η Ν.Δ, η συζήτηση του «Κλεισθένη Ι» στη Βουλή, τα προβλήματα από τις βροχοπτώσεις, η κρίση στη βρετανική κυβέρνηση, ρεπορτάζ από το αστυνομικό δελτίο...


Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...

 


Αλ. Τσίπρας: Με ατζέντα Ν.Δ. ο ΣΕΒ επιχειρεί πολιτικές παρεμβάσεις

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μίλησε για την οικονομία στην ετήσια γενική συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) στο ξενοδοχείο Hyatt Regency. (αναλυτικά)


 

Σκουρλέτης σε Πατούλη: Πληρώσατε 300.000 από τα λεφτά του ελληνικού λαού για προσωπική προπαγάνδα

Ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη, ότι ξόδεψε 300.000 από λεφτά των Ελλήνων φορολογούμενων για να κάνει προσωπική προπαγάνδα. (αναλυτικά)


 

Τα ερωτήματα του ΣΥΡΙΖΑ για την παρουσία της Ντ. Μπακογιάννη στην ορκωμοσία Ερντογάν

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του ρωτά τη Ν.Δ. αν πρόκειται για επίσημη εκπροσώπηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή για προσωπική υπόθεση της τομεάρχη Οικονομίας και Ανάπτυξης της Ν.Δ. και αν έχει υπάρξει επικοινωνία με το Υπουργείο Εξωτερικών για αυτήν την παρουσία. (αναλυτικά)


 

Ποια γραμμάτια ξεπληρώνει ο κ. Μητσοτάκης προς τον «εντιμότατο» φίλο του, κ. Φρουζή;

Στα emails του κ. Φρουζή, όμως, προς τον κ. Μητσοτάκη, που αποκάλυψε η εφημερίδα Documento, ο ισχυρός άνδρας της Novartis διοργανώνει προεκλογικές συναντήσεις με σημαντικούς επιχειρηματίες, προφανώς προκειμένου οι τελευταίοι να ενισχύσουν τον προεκλογικό αγώνα της ΝΔ και προσωπικά του κ. Μητσοτάκη. (αναλυτικά)


 

Σε ΝΑΤΟ και Ευρωκοινοβούλιο η υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Από την ελληνική πλευρά είναι ξεκάθαρο ότι ζήτημα ανταλλαγής ούτε τίθεται, ούτε συζητείται σε καμία περίπτωση. (αναλυτικά)


 

Ούντο Μπούλμαν: Όλοι οι σοβαροί άνθρωποι αναγνωρίζουν ότι η Ελλάδα είναι σε καλό δρόμο

«Η Ελλάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο», τονίζει μιλώντας στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Ούντο Μπούλμαν, επικεφαλής της ευρωομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, σχολιάζοντας επίσης ότι «η συμφωνία των Πρεσπών είναι μια από τις λίγες καλές εξελίξεις στα Βαλκάνια». (αναλυτικά)


 

Μάχη υπέρ του κόσμου της εργασίας

Το σχέδιο της κυβέρνησης είναι η περαιτέρω ενίσχυση της αναπτυξιακής δυναμικής της οικονομίας, η προστασία του κόσμου της εργασίας και οι αυξήσεις των μισθών, ώστε να μην μείνει κανένας ποτέ ξανά μόνος του απέναντι στην κρίση, υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. (αναλυτικά)


 

«Τα δημοσιεύματα περί 1.000 επιστροφών στη Σάμο ή περί δημιουργίας νέων ΚΥΤ είναι εσκεμμένα ψευδή»

«Τα δημοσιεύματα περί 1.000 επιστροφών στη Σάμο (την περασμένη εβδομάδα ανέφεραν 5.000) ή περί δημιουργίας νέων ΚΥΤ είναι εσκεμμένα ψευδή σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής. (αναλυτικά)


 

Η ΝΔ (που «μάλωνε» τον Μοσκοβισί) κατέθεσε την τροπολογία για ακύρωση των περικοπών στις συντάξεις

Τροπολογία για την ακύρωση των προγραμματισμένων περικοπών στις κύριες και επικουρικές συντάξεις συντάξεις από 1η Ιανουαρίου του 2019 κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία στη Βουλή, όπως είχε προαναγγείλει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την οικονομία. (αναλυτικά)


 

Πώς εξελίσσονται τα προγράμματα «ΦιλόΔημος Ι και ΙΙ»

Σύμφωνα με πηγές του ΥΠΕΣ, σχεδόν το σύνολο των Δήμων της χώρας έχουν υποβάλλει ένα ή παραπάνω αιτήματα για χρηματοδότηση από τα Προγράμματα ΦιλόΔημος Ι και ΙΙ». (αναλυτικά)


 

«Βαλκανικός δακτύλιος»: Ένα οραματικό σχέδιο

Ο «βαλκανικός δακτύλιος» θα (δια)συνδέει σιδηροδρομικώς και με αυτοκινητόδρομους ταχείας κυκλοφορίας, τις χώρες από το Αιγαίο μέχρι τη Μαύρη Θάλασσα και την Αδριατική και θα μεταβάλλει το τοπίο των μεταφορών και της μετακίνησης αγαθών και ανθρώπων προς όφελος των οικονομιών και κατ' επέκταση των λαών της περιοχής. (αναλυτικά)


 

Προτεραιότητα ο σχεδιασμός για την Ψυχική Υγεία

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Υγείας, ημερίδα με θέμα «Παρουσίαση του Τομεοποιημένου Σχεδιασμού Ανάπτυξης των Μονάδων Ψυχικής Υγείας», η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού για την ανάπτυξη νέων δημόσιων δομών και υπηρεσιών ψυχικής υγείας. (αναλυτικά)


 

«metaforikoisodynamo.gr: Ανοίγει η πλατφόρμα του Μεταφορικού Ισοδύναμου

Από αύριο Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018, ξεκινά η λειτουργία της πλατφόρμας του Μεταφορικού Ισοδύναμου. Οι νησιώτες των 49 νησιών, που εντάσσονται στην πιλοτική εφαρμογή του μέτρου, θα μπορούν να μεταβαίνουν στον ιστότοπο www.metaforikoisodynamo.gr και να εγγράφονται, σύμφωνα με τις οδηγίες, ώστε να αποκτήσουν τον Μοναδικό Αριθμό Νησιώτη που θα χρησιμοποιούν στα πρακτορεία έκδοσης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων. (αναλυτικά)


 

Διαμαρτυρία για την προβολή δήλωσης για τη δικαιολόγηση βιασμών από τον ΑΝΤ1

Η Διαμαρτυρία – Αναφορά της ΓΓΙΦ για την προβολή δήλωσης για τη δικαιολόγηση βιασμών από «ειδικό» σε προβολή ρεπορτάζ κατά το βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 της Πέμπτης 5/7/2018. (αναλυτικά)


 

Παγίωση της πολιτικής των πλεονασμάτων: Πού διατέθηκαν τα 6 εκατ. ευρώ του αποθεματικού του υπ. Υγείας

Η πορεία διάθεσης του αποθεματικού του υπουργείου για το α' εξάμηνο του 2018, που ξεπερνάει τα 6.000.000 ευρώ. (αναλυτικά)


 

Απορρίφθηκε η ένσταση του Μιχαλολιάκου: Αναγιγνώσκεται κανονικά στο δικαστήριο το Καταστατικό της ΧΑ

Την απόρριψη της ένστασης Μιχαλολιάκου για τη μη γνησιότητα του Καταστατικού που προσκόμισε ο Δημήτρης Ψαρράς ανακοίνωσε πριν λίγο η πρόεδρος του δικαστηρίου Μαρία Λεπενιώτη, κατά την 264η συνεδρίαση της δίκης της Χρυσής Αυγής στη δικαστική αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού. (αναλυτικά)


 

Η απάντηση της Vox Pop Analysis για τη δημοσκόπηση του Documento

Με ένα τεκμηριωμένο κείμενο, η Voxpop Analysis απαντά διεξοδικά στην επίθεση που δέχθηκε για τη δημοσκόπηση που διενήργησε για λογαριασμό του Documento.(αναλυτικά)


 

Σχέδιο-ασπίδα για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα

Για το νομοσχέδιο του υπ. Εργασίας που ψηφίζεται αυτή την Τρίτη στη Βουλή και τις ρυθμίσεις-ασπίδα για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, μιλάει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ της Κυριακής» αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου. (αναλυτικά)


 

Τα μέσα σταθερής τροχιάς... κάνουν ανταποδοτική ανακύκλωση

Οι αστικές συγκοινωνίες επεκτείνουν το κοινωνικό τους έργο. (αναλυτικά)


 

Έργα αναβάθμισης τριών φυλακών της χώρας

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής εξήγγειλε σήμερα την αναβάθμιση των υποδομών σε τρεις φυλακές της χώρας. (αναλυτικά)


 

Δωρεάν παραχώρηση εκτάσεων σε δυο δήμους για κοινωφελείς σκοπούς από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου. (αναλυτικά)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)