to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:42 | 17.09.2018

Πολιτική

Τα κανάλια προβάλλοντας το πρόγραμμα Μητσοτάκη βοηθούν τον... ΣΥΡΙΖΑ

Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκε η παρουσία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, η επίθεση του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία του Ιράν, το Μακεδονικό και ο ρωσικός... δάκτυλος, ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο....


Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


 

Αύξηση του κατώτατου μισθού από τον Ιανουάριο

Η υπουργός Εργασίας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον δημοσιογράφο Ν. Χατζηνικολάου και προανήγγειλε ότι εντός της εβδομάδας θα έρθει τροπολογία στη Βουλή για την επίσπευση της διαδικασίας αύξησης του κατώτατου μισθού. (αναλυτικά)


 

«Η σταθερή μας στάση έχει δημιουργήσει προϋποθέσεις για το Κυπριακό»

Με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, είχε συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. H συνάντηση ολοκληρώθηκε περί τις 2 το μεσημέρι. (αναλυτικά)

 


Οι fake φωτογραφίες του Κυριάκου Μητσοτάκη από τη Μόρια

Στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ χθες (Κυριακή) ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να αποδείξει την κατάσταση που επικρατεί στη Μόρια (είναι πράγματι πολύ δύσκολη) έδειξε στην κάμερα δύο φωτογραφίες λέγοντας επί λέξει «αυτή είναι η κατάσταση στη Μόρια σήμερα». (αναλυτικά)


 

Απάντηση Αλ. Χαρίτση σε Μητσοτάκη για τον ΕΝΦΙΑ: «Στη λογική σας δεν υπάρχουν πολίτες, αλλά πελάτες»

Η πολιτική της ΝΔ για την Τοπική Αυτοδιοίκηση (...) συνδυάζει την οικονομική αφαίμαξη των δήμων μέσω της μείωσης της χρηματοδότησής τους από το κράτος, τη διαιώνιση της υποστελέχωσής τους με τη διατήρηση του κανόνα «1 προς 5» για τις προσλήψεις που φανατικά υποστηρίζει η Νέα Δημοκρατίας και την ιδιωτικοποίηση μέσα από την εκχώρηση κρίσιμων λειτουργιών των ΟΤΑ σε ιδιώτες. Στη λογική της Νέας Δημοκρατίας δεν υπάρχουν πολίτες αλλά πελάτες που θα απολαμβάνουν τόσες υπηρεσίες όσες αντέχει η τσέπη τους, τονίζει μεταξύ άλλων ο υπ. Εσωτερικών. (αναλυτικά)


 

Επίθεση φασιστών στο Πέραμα εναντίον μέλους της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Το Σάββατο 15/9, ο Βαγγέλης Παπαμιχαήλ, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας και της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, δέχτηκε βίαιη επίθεση από ομάδα φασιστών, στο Πέραμα, λίγες ώρες πριν την αντιφασιστική συναυλία ενόψει της επετείου πέντε χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Συγκεκριμένα, έχοντας στήσει ενέδρα, ομάδα φασιστών επιτέθηκε στο μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας του σοβαρούς τραυματισμούς, με αποτέλεσμα την μεταφορά του στο νοσοκομείο. (αναλυτικά)


 

Υπέρ της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης για τις συντάξεις - Ικανοποίηση από τις εξαγγελίες Τσίπρα στη ΔΕΘ

Δημοσκόπηση στο Documento δείχνει ότι μικραίνει η διαφορά στο 3,5% - 8 στους 10 Έλληνες ικανοποιημένοι από τις εξαγγελίες Τσίπρα στη ΔΕΘ σύμφωνα με δημοσκόπηση στη Νέα Σελίδα - Στο Έθνος δημοσκόπηση δείχνει πως 3 στους 4 συμφωνούν με τη διαπραγμάτευση Τσίπρα για τις συντάξεις. (αναλυτικά)


 

Τριήμερο λουκέτο σε κατάστημα της Πειραιώς για παραβιάσεις της εργατικής νομοθεσίας

Την προσωρινή διακοπή λειτουργίας του καταστήματος της Πειραιώς στην οδό Βασιλίσσης Όλγας διέταξε το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, εντολή που σήμερα το πρωί επέδωσε η αστυνομία σφραγίζοντας το κατάστημα για τρεις μέρες - «Ο σεβασμός στις διατάξεις της εργατικής νομοθεσίας και η προστασία των δικαιωμάτων του κόσμου της εργασίας αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα» τονίζει το υπ. Εργασίας. (αναλυτικά)


 

«Ο Παύλος ζει, τσακίστε τους ναζί»: Αύριο η κεντρική αντιφασιστική πορεία

Αύριο Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου, η οικογένεια και οι φίλοι του Παύλου θα στηρίξουν την κεντρική αντιφασιστική πορεία που θα ξεκινήσει από το μνημείο του Παύλου στο Κερατσίνι αλλά φέτος θα κατευθυνθεί προς τα γραφεία των δολοφόνων στον Πειραιά. (αναλυτικά)


 

Επέκταση της κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για περίπου 114.000 ξενοδοχοϋπαλλήλους

Η σύμβαση καλύπτει συνολικά περίπου 114.000 ξενοδοχοϋπάλληλους και αποτελεί τη μεγαλύτερη εν ισχύ κλαδική συλλογική σύμβαση εργασίας. (αναλυτικά)


 

Απάντηση της Πυροσβεστικής σε δημοσίευμα: Ουδεμία ΕΔΕ για σχόλια σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Με αφορμή δημοσίευμα ιστοσελίδας που αναφέρεται σε διενέργεια Ένορκων Διοικητικών Εξετάσεων (Ε.Δ.Ε.) κατά πυροσβεστικών υπαλλήλων. (αναλυτικά)


 

Υπ. Υγείας: Χορήγηση αναδρομικών και σε γιατρούς του ΕΣΥ

Σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με τη συμμετοχή του Υπουργού Υγείας Α.Ξανθού, του Αν. Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, του Αν. Υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη και του Υπουργού Επικρατείας και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου, πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου. (αναλυτικά)


 

To Godlen Down Watch απαντά στην Καθημερινή για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Με αφορμή την συμπλήρωση πέντε χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, εμφανίζονται ανακριβή άρθρα σχετικά με τη δίκη της Χρυσής Αυγής - Τι απαντά το παρατηρητήριο Godlen Down Watch σχετικά. (αναλυτικά)


 

Θετικά τα οικονομικά αποτελέσματα του ΑΔΜΗΕ για το πρώτο εξάμηνο του έτους

Καθαρά κέρδη ύψους 44,4 εκατ. ευρώ για το πρώτο εξάμηνο του 2018, έναντι 32,2 εκατ. το αντίστοιχο περυσινό διάστημα ανακοίνωσε σήμερα ο ανεξάρτητος διαχειριστής μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας (ΑΔΜΗΕ). (αναλυτικά)


 

Επιχορηγήσεις ύψους 1.583.897 ευρώ από το ΥΠΕΣ προς δήμους για φυσικές καταστροφές

Τις σχετικές αποφάσεις υπέγραψε ο Υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης. (αναλυτικά)


 

Αύξηση προϋπολογισμού για την «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας Νέων Τουριστικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»

Συνολικά στην εν λόγω δράση υποβλήθηκαν 7.297 επενδυτικά σχέδια τα οποία ζητούν 1.127 εκατ. € δημόσια επιχορήγηση. (αναλυτικά)


 

Aπό την Ανάβυσσο ξεκίνησε ο β' κύκλος κατεδάφισης αυθαίρετων κτισμάτων στην Αττική

Με την κατεδάφιση beach bar ξενοδοχειακής μονάδας στην Ανάβυσσο «άνοιξε» σήμερα ο β' κύκλος κατεδαφίσεων αυθαίρετων κτισμάτων στην Αττική. (αναλυτικά)


 

Περιφέρεια: Ξεκίνησε η μεταφορά των μαθητών σε όλα τα σχολεία της Δυτικής Αττικής

Έγκαιρα και συντονισμένα πραγματοποιείται η μεταφορά των μαθητών σε όλα τα σχολεία της Δυτικής Αττικής, αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, η Περιφερειακή Ενότητας Δυτικής Αττικής (ΠΕΔΑ), τονίζοντας ότι «εξυπηρετούνται 3.366 μαθητές με 161 δρομολόγια από μισθωμένα από την Περιφέρεια Αττικής οχήματα». (αναλυτικά)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)